Liečba láskou: Aha, ako sa priateľ Michal túlil k Vlhovej na nemocničnom lôžku!

Ten najlepší liek na každú bolesť je láska! Pozrite sa, ako priateľ Michal Kyselica rozveselil svojou návštevou na švajčiarskej klinike ...

Ten najlepší liek na každú bolesť je láska! Pozrite sa, ako priateľ Michal Kyselica rozveselil svojou návštevou na švajčiarskej klinike priateľku Petru Vlhovú.

Fotogaléria

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa zotavuje po operácii kolena na luxusnej švajčiarskej klinike Hospital di Valais u renomovaného odborníka Oliviera Siegrista. "Cítim sa dobre. Samozrejme, nie je to jednoduché, bolesti

ešte sú, ale pomaly odchádzajú. Každým dňom je to postupne
lepšie a lepšie," prehovorila olympijská víťazka z Pekingu v oficiálnom vyhlásení na tretí deň po operácii.

"Tá najväčšia výzva bude postaviť sa znovu na lyže. Teraz to však beriem deň za dňom. Aj preto, že každý deň je iný. Niektorý ľahší, iný ťažší. Naozaj je to hore-dole. Budem sa snažiť brať to postupne a aj malé kroky ma budú tešiť. Som nastavená tak, že čo bude, to bude. Verím, že budem robiť pokroky a uvidíme, ako to pôjde ďalej," dodala fenomenálna lyžiarka s odhodlaním v hlase.

Petra Vlhová v nemocnici.
Vlhová prehovorila tri dni po operácii: TAKTO na tom som! Zobraziť článok

Ako sa zvykne hovoriť, láska je tým najlepším liekom na všetko. A Petra Vlhová má povoleného dopingu v ťažkej situácii viac ako dosť. Na klinike vo Švajčiarsku ju navštívil priateľ Michal Kyselica a na sociálnej sieti sa pochválil s romantickým záberom, ako sa túli k Petre na nemocničnom lôžku. Na Petrinej tvári sa zračí široký úsmev a pohoda v osobnom živote jej rekonvalescenciu len a len urýchli.

Romantický záber Michala a Petry si môžete pozrieť TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});