Slovan opustil za čudných okolností: Teraz má posilniť Košice!

V minulosti bol hviezdou Slovana Bratislava, no klub z Tehelného poľa opustil za kontroverzných okolností. Teraz je jeho meno spájané ...
  • Zdroj: tasr

V minulosti bol hviezdou Slovana Bratislava, no klub z Tehelného poľa opustil za kontroverzných okolností. Teraz je jeho meno spájané so šokujúcim prestupom do Košíc!

Marocký krídelník Mohammed Rharsalla, známy pod prezývkou Moha, bol v minulosti tri a pol roka hviezdou Slovana Bratislava. Klub opustil za kontroverzných okolností a teraz je blízko senzačného prestupu do Košíc, informoval o tom renomovaný slovenský futbalový expert Jozef Kopčo na sociálnej sieti X. "Blizko podpísaniu zmluvy s Košicami je 30-ročný stredopoliar Mohammed Rharsalla (Moha), ktorého fanúšikovia poznajú z pôsobenia v Slovane Bratislava,“ informoval odborník.

 

 

Tréner Francesco Calzona na akcii Športovec roka.
Tréner Calzona bez okolkov: Rozhodil likvidačný faul Vavra na Haraslína atmosféru v repre?! Zobraziť článok

V belasom drese ukázal obrovský futbalový talent a ofenzívny potenciál. Napokon, v osemdesiatich zápasoch nastrieľal 28 gólov, čo je úžasné číslo. S loptou mu to nesporne išlo výborne, ale problém bol osobnostný. Z Bratislavy odišiel za zvláštnych okolností. Na jar 2021 sa z ničoho nič odpojil od mužstva a odišiel zo Slovenska. Tréneri netušili, kde sa nachádza, on si veselo pridával na sociálne siete fotografie z dovoleniek.

Moha argumentoval, že sa s klubom nedohodol na financiách a to ho stálo miesto v zostave. Z klubu odišiel ako voľný hráč, spor so Slovanom skončil na súde a dodnes nie je vyriešený. Po odchode zo Slovana pôsobil v Saudskej Arábii, Maroku a obliekal dres tureckého Genclerbirligi. Od minulého leta je bez angažmánu. Vráti sa kontroverzný Moha na Slovensko?

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});