Hrozivá havária hviezdy NBA: Amputovaná noha a boj o život!

Hviezdny útočník tímu zámorskej basketbalovej NBA Haywood Highsmith účastníkom hrozivej dopravnej nehody!

Hviezdny útočník tímu zámorskej basketbalovej NBA Haywood Highsmith účastníkom hrozivej dopravnej nehody!

Fotogaléria

Cesta hviezdneho útočníka Miami Heat Haywooda Highsmitha po utorňajšom zápase NBA proti Orlandu Magic bola doslova hororová! Bol totiž účastníkom vážnej dopravnej nehody, po ktorej zostal neznámy muž vážne zranený v kritickom stave a s čiastočne amputovanou nohou. Incident sa stal pri návrate Highsmitha domov z miamskej arény Kaseya Center po víťaznom zápase s Orlandom 121-95.

Podľa správ zámorských médií Highsmith narazil do muža, ktorý pomáhal inému vodičovi uviaznutému uprostred cesty. Zranená osoba je po vážnej nehode v kritickom stave a bojuje o život. Highsmith vyviazol z nehody bez vážnejších zranení, napriek tomu nenastúpil na stredajší zápas proti San Antoniu Spurs z "osobných dôvodov".

Trojica najlepšie zarábajúcich športovcov histórie. Zľava Michael Jordan, Tiger Woods a Arnold Palmer.
Topia sa v peniazoch: Toto je 10 najlepšie zarábajúcich športovcov histórie! Zobraziť článok

"Boli sme informovaní o tom, že Highsmith bol účastníkom dopravnej nehody pri ceste domov zo včerajšieho zápasu,“ píše Miami Heat v oficiálnom stanovisku. "Naše srdcia sú so zranenými. V tejto chvíli nebudeme mať žiadne ďalšie komentáre."

Haywood Highsmith patrí ku kľúčovým hráčom Miami Heat, v tejto sezóne zbiera priemerne 5,8 bodu na zápas a 2,8 doskoku. Okolnosti nehody podliehajú vyšetrovaniu príslušných orgánov.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});