Černák pri návrate zažiaril: Krásna kombinácia s Kučerovom viedla ku gólu

Slovenský hokejový obranca Erik Černák si v noci na štvrtok v NHL pripísal na konto asistenciu. Tampa Bay však prehrala na ľade New Yorku ...

Slovenský hokejový obranca Erik Černák si v noci na štvrtok v NHL pripísal na konto asistenciu. Tampa Bay však prehrala na ľade New Yorku Rangers 1:3. Černák odohral 22:40 min a zaznamenal mínusový bod. Na treťom triumfe "jazdcov" za sebou sa dvoma gólmi podieľal Jimmy Vesey.

Fotogaléria

Tampa prišla v druhej tretine o ruského zadáka Michaila Sergačova. Po zákroku Alexisa Lafrenierea pri mantineli ho odniesli na nosidlách so zraneným kolenom. Sergačov sa proti Rangers vrátil na ľad po 17-zápasovej pauze spôsobenej zranením nohy, ktoré utrpel vlani v decembri.

Krásna kombinácia Černáka s Kučerovom, po ktorej padol jediný gól Tampy:

 

 

Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi.
Slafkovského šou: Zápas, aký ešte nikdy nezažil! Zobraziť článok

Toronto zvíťazilo nad Dallasom 5:4. Ústrednou postavou Maple Leafs bol William Nylander, ktorý vsietil dva góly a pridal aj asistenciu. Jeho spoluhráč z útoku John Tavares mal bilanciu 1+2. Dallasu nepomohli ani dva presné zásahy Jevgenija Dadonova. Chicago prehralo s Minnesotou 1:2.

NHL:
New York Rangers - Tampa Bay 3:1 /za hostí Černák 0+1/

Góly: 22. Vesey (Goodrow, T. Pitlick), 38. Brodzinski (Kreider, Wheeler), 59. Vesey (Goodrow, Trocheck) – 46. Hagel (Černák, Kučerov)

Toronto - Dallas 5:4

Góly: 7. W. Nylander (Rielly), 24. Tavares (W. Nylander), 33. Matthews (Tavares), 52. Marner (Matthews, Knies), 52. W. Nylander (Tavares) – 15. Benn (Pavelski, J. Robertson), 18. Dadonov (Dellandrea, R. Suter), 52. Dadonov (t.s.), 59. W. Johnston (Heiskanen, Marchment)

Chicago - Minnesota 1:2

Góly: 34. N. Foligno (Kurashev, T. Raddysh) – 13. Lucchini (Lettieri, Duhaime), 51. M. Foligno (Lettieri, Faber)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});