Forsterová budila na Športovcovi roka pozornosť sexi šatami, no priznáva: Radšej mám tepláky!

Predviedla sa v plnej paráde! Viktória Forsterová (21) sa stala na slávnostnom galavečere Športovec roka 2023 stredobodom pozornosti ...

Predviedla sa v plnej paráde! Viktória Forsterová (21) sa stala na slávnostnom galavečere Športovec roka 2023 stredobodom pozornosti vďaka elegantnému, no zároveň sexi štýlu, ktorým sa predviedla.

Fotogaléria

Mladá atlétka, ktorej spod čiernych šiat vykúkali tehličky, však v sebe športovca nezaprela a ako sama priznala, najlepšie sa cíti v teplákoch a vo veľkom tričku.

Forsterová, ktorá obsadila v ankete populárnosti našich športovcov šieste miesto, sa nehanbila priznať, že na šaty veľmi nie je. „Nie som úplne na tieto veci ako šaty a podobne… Radšej si dám tepláky a veľké tričko. Ale občas zo mňa môže byť aj také nablýskané dievčatko, len to nesmie byť často.

Na snímke útočník ŠK Slovan Bratislava Aleksandar Čavrič počas tréningu pred utorňajším zápasom 2. predkola Ligy majstrov HŠK Zrinjski Mostar - ŠK Slovan.
Čavrič na ME v slovenskom drese? Je to takmer oficiálne! Zobraziť článok

Je to pekné, keď si raz, dva razy do roka oblečiem aj šaty,“ uviedla sympatická atlétka. Jej vystúpenie na galavečere však nie je zďaleka jediným úspechom, ktorým sa môže pochváliť.

Na svetovej univerziáde v Čcheng-tu si vybojovala zlato v behu na 100 m prekážok v novom slovenskom rekorde a zabezpečila si tak miesto na olympijských hrách 2024 v Paríži.

„Čína bola pre mňa jednoznačne najkrajší moment roka 2023. Jednak kvôli zlatej medaile a jednak som tam zabehla aj limit na olympiádu, takže to sú krásne spomienky,“ dodala Forsterová, prvá slovenská reprezentantka v tejto disciplíne od roku 2008. Navyše, za svoje úspechy si vyslúžila aj titul Atlét roka.

Futbalisti Slovana počas zimnej prípravy
Slovan opúšťa ďalší hráč: Skúsený stredopoliar u belasých predčasne končí Zobraziť článok

Samotnú Viky počas slávnostného večera, ktorý bol plný osobností, ale aj vrcholových politikov, sprevádzali rodina a priateľ Ondrej. „Ja som si ten večer úplne užila, pretože to bola pre mňa veľká vec, keď som sa ocitla medzi elitou našich športovcov. Nasávala som energiu a len si užívala tie momenty,“ rozplývala sa s obrovským úsmevom Forsterová.

Špeciálne náušnice

Viky si k elegantnému a zároveň sexi outfitu vybrala špeciálne náušnice, ku ktorým sa jej viaže krásny príbeh. „Môj otec mi dal pred troma rokmi na Vianoce urobiť zlatý prsteň. Mal ma motivovať k tomu, aby som sa dostala na OH.

Tento rok som chcela dať pod stromček na Vianoce olympijský prsteň ja, lebo sme dokázali Paríž vybojovať spolu. Ako darček som k nemu dostala krásne náušničky, ktoré som si na slávnostné vyhlásenie zobrala k čiernym šatám.“

Žilinskí mladáci postúpili do jarnej fázy Ligy majstrov.
Obrovská senzácia: Mladíci zo Žiliny vyradili Dortmund a zahrajú si osemfinále LM! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});