Dojatý Ronaldo: Ukončil maródku a ukázal oslavu narodenín

Pondelok bol pre neho dvojnásobne radostný! V ten deň oslávil Cristiano Ronaldo 39. narodeniny a tiež oznámil návrat do tréningového ...
  • Zdroj: instagram.com/cristiano

Pondelok bol pre neho dvojnásobne radostný! V ten deň oslávil Cristiano Ronaldo 39. narodeniny a tiež oznámil návrat do tréningového procesu po tom, čo sa zotavil zo zranenia lýtka.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo

Najväčšia hviezda saudskoarabského klubu Al-Nassr zverejnila na sociálnych sieťach správu, v ktorej sa poďakovala ľuďom za gratulácie k sviatku. Ronaldo si našiel čas aj na spoločnú oslavu so svojimi najbližšími. Na Instagrame potešil fanúšikov fotografiou so svojou partnerkou Georginou a štyrmi deťmi.

„Som vďačný, že som svoje 39. narodeniny strávil tým najlepším možným spôsobom: s rodinou a späť na tréningovom ihrisku. Ďakujem vám všetkým za vrelé správy,“ napísal kapitán portugalskej reprezentácie. Okrem troch narodeninových tort ukázal aj veľkú kyticu bielych kvetov, ktorú dostal k sviatku.

Zdá sa, že medzi dvoma legendami stále panuje určitá nenávisť.
Saudskoarabský minister športu šokuje: TAKTO v priamom prenose vysmial Messiho! Zobraziť článok

Napriek svojmu veku je Ronaldo stále silný a nejaví žiadne známky toho, že by zvažoval ukončenie hráčskej kariéry. V tejto sezóne Saudi Pro League strelil v 18 zápasoch 20 gólov a v Lige majstrov pridal tri. Kvôli jeho zraneniu odložil klub Al-Nassr plánované turné po Číne.

Portugalčan Cristiano Ronaldo má v garáži vyše 20 luxusných áut: Za nové Ferrari vysolil pol milióna! Zobraziť článok

Zdravotné problémy mu neumožnili zasiahnuť do prestížneho súboja proti Interu Miami a Lionelovi Messimu, ktorý duel presedel len na lavičke náhradníkov. Ronaldo dúfa, že sa objaví na trávniku koncom februára v stretnutí ázijskej Ligy majstrov proti tímu Al-Feiha.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});