Slovenská biatlonistka spáva pokojnejšie: Čo to má Fialkovej dcérka na nožičke?

Môže pokojne sledovať obľúbený seriál! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote.
  • Zdroj: instagram/paja.fialkova

Môže pokojne sledovať obľúbený seriál! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote.

FOTOGALÉRIA: Paulína Fialková

Na Štedrý deň sa stala prvýkrát mamičkou, keď porodila malú Romanku. Na sociálnej sieti prezradila, že pokojne správa aj vďaka tomu, že jej dcérka má na nožičke monitor dychu.

Úspešnej slovenskej biatlonistke Paulíne Bátovskej Fialkovej sa na vlani Štedrý deň zmenil život. „Romana, 24. 12. 2023, náš vianočný zázrak,“ takto Paulína svetu oznámila, že sa stala mamičkou.

Paulína si prechádzku s dcérkou Romankou takto užívala.
Bátovská Fialkovová ukázala dcérku: Prvú prechádzku neprekazil ani dážď! Zobraziť článok

Dvojnásobná účastníčka zimných olympijských hier si materstvo užíva a na sociálnej sieti prezradila, že aj pokojné spáva. Vďačí tomu monitoru dychu, ktorý svojej malej princeznej nasadila na ľavú nožičku.

Najkrajší vianočný darček! Paulína Bátovská Fialková sa stala mamou: Nádherné meno dievčatka Zobraziť článok

„Vďaka tomuto monitoru dychu spím určite pokojnejšie, lebo sa naň spolieham. Kamera je zase šikovným pomocníkom najmä večer, keď pri televízii sledujem môj obľúbený seriál,“ napísala Paulína, ktorá v týchto dňoch bude určite pozorne sledovať aj majstrovstvá sveta v biatlone, ktoré sa konajú na Morave.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});