Ohavné, čo mal hviezdny futbalista robiť obeti: 16 minút pekla na WC!

Tak to je silná káva! Najúspešnejší futbalista sveta, čo sa počtu získaných trofejí týka, má na krku obrovský problém a čelí vážnym obvineniam. ...

Tak to je silná káva! Najúspešnejší futbalista sveta, čo sa počtu získaných trofejí týka, má na krku obrovský problém a čelí vážnym obvineniam. Nechutné, čo mal bývalý brazílsky obranca Dani Alves (40) robiť svojej obeti.

Fotogaléria

Bývalý hviezdny brazílsky futbalista Dani Alves (40) čelí vážnym obvineniam zo znásilnenia v barcelonskom nočnom klube. V pondelok začal súdny proces v katalánskej metropole a svedkovia priniesli desivé odhalenia! Ak bude uznaná Alvesovi vinna, hrozí mu až 12 rokov za mrežami.

Dani Alves je obvinený zo znásilnenia 23-ročnej ženy na toalete nočného klubu Sutton Barcelona v predsilvestrovskú noc 2022. V januári 2023 ho zadržala polícia, neskôr sa s ním rozišla partnerka. Alves spočiatku vinu popieral a tvrdí, že ženu nepoznal. Neskôr sa obhajoval tým, že k sexu skutočne došlo, ale po vzájomnej dohode.

Neznámi muži špehovali futbalistky v sprchách.
Škandál v ženskom futbale! Neznámi muži špehovali hráčky v sprchách Zobraziť článok

Obeť obvinila Alvesa, že počas 16 minút strávených spoločne na WC zažila peklo, ktoré obnášalo znásilnenie, fackovanie aj ponižovanie. Zo skutku nie sú žiadne kamerové ani zvukové nahrávky. Na úvod procesu súd vypočul svedkyne obete, sesternicu Lucíu M. a priateľku Anu M. Podľa El Pais obe svedkyne priniesli identické výpovede.

Tri ženy prišli v osudný večer do barcelonského klubu, kde ich mal povzať k VIP stolu Dani Alves a jeho kamarát. Ženy netušili, že Dani Alves je futbalová hviezda, ale od začiatku bolo jeho správanie nevhodné. "Okamžite položil ruku na chrbát obete a potom ju chytil v intímnej oblasti,“ spomínala jedna zo svedkýň.

Krátko na to Dani Alves odviedol 23-ročnú ženu na toaletu, ktorá bola mimo dosahu kamier a tam ju znásilnil. Spolu strávili na toalete 16 minút. Podľa svedkýň vyšla napadnutá žena zo záchodu s veľmi ustarostenou a uplakanou tvárou. Sesternicu požiadala, aby z klubu okamžite odišli. "Veľmi plakala. Poznám ju od jej troch rokov, ale ešte nikdy som ju nevidela takto plakať,“ spomínala svedkyňa.

Obeť pred súdom vypovedala, že Dani Alves ju mal nielen sexuálne napadnúť, ale aj fackovať a ponižujúco sa s ňou rozprávať. Ochrankári v nočnom klube boli prekvapení zo správania užialenej ženy, ale jej emócie pripisovali nešťastnej láske, aké sú pre podobné podniky celkom bežné. Priateľka ju však prinútila prezradiť, čo presne sa stalo a napadnutú ženu odviezli do nemocnice. Vyšetrenia jasne preukázali, že Dani Alves mal s ňou v ten večer pohlavný styk. Ak sa dokáže jeho vina, z väzenia sa tak skoro nedostane.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk