Chvíle plné emócií: Ján Ďurica odhalil pohlavie potomka priamo na Tehelnom poli!

Šťastný pár už vie, o aké pohlavie sa rozrastie ich rodina! Ján Ďurica a Diana Kačurová čakajú prvé spoločné dieťa. Odhalenie bolo plné ...
  • Zdroj: Instagram/@jd4football

Šťastný pár už vie, o aké pohlavie sa rozrastie ich rodina! Ján Ďurica a Diana Kačurová čakajú prvé spoločné dieťa. Odhalenie bolo plné emócií.

FOTOGALÉRIA: Ján Ďurica

Niekdajší dlhoročný reprezentačný obranca prežíva krásne chvíle. Spolu so svojou snúbenicou Dianou Kačurovou očakávajú prvé spoločné bábätko. O radostnú informáciu sa s verejnosťou podelili na konci uplynulého kalendárneho roka prostredníctvom sociálnych sietí. Ján Ďurica už jedného potomka má, s Magdalénou Šebestovou má osemročnú dcéru Ninu.

Bývalý úspešný futbalový stopér sa so svojou polovičkou rozhodol odhaliť pohlavie dieťaťa vo veľkom štýle. Priamo na bratislavskom Tehelnom poli. „S priateľkou očakávame nový prírastok a pripravili sme si pre vás oficiálne odhalenie bábätka. Veľmi sa tešíme, že s vami môžeme zdieľať tieto emotívne momenty,“ napísal k dojemnému videu 42-ročný rodák z Dunajskej Stredy.

„Pozrite sa, čo sa nám pošťastilo. Ďakujeme za to, že sme mohli prežiť tieto krásne emócie tu,“ dodal šťastný Ján Ďurica, ktorý poslal loptu do bránky a v okolí sa rozprestrel modrý dym reprezentujúci to, že pôjde o chlapčeka.

Ilustračná fotografia.
Smutná správa: Zomrel bývalý reprezentant a hráč Realu Madrid Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});