Obrovský škandál v Taliansku: Mafia vydiera rodinu bývalého trénera Lobotku!

Futbalový majster sveta 2006 žije v strachu! Rodinu Gennara Gattusa (46) terorizuje podľa talianskych médií kalábrijská mafia Ndrangheta.
  • Zdroj: getty images

Futbalový majster sveta 2006 žije v strachu! Rodinu Gennara Gattusa (46) terorizuje podľa talianskych médií kalábrijská mafia Ndrangheta.

FOTOGALÉRIA: Gattuso

Denník Corriere della Sera píše, že dvaja jej členovia boli zadržaní v súvislosti s vydieraním rodiny bývalého trénera nášho reprezentanta Stanislava Lobotku v SSC Neapol. Gattuso dnes sedí na lavičke francúzskeho klubu Olympique Marseille.

Na snímke kapitán Ján Greguš (Slovensko) kope pokutový kop v prípravnom zápase Slovensko - Jordánsko v Trnave 7. júna 2019.
Reprezentant Greguš podpísal novú zmluvu: Mení klub! Zobraziť článok

Všetko sa to začalo, keď zločinci dvakrát podpálili auto jeho sestry. Ich otec dostal na výstavbu fotovoltických systémov dotáciu vo výške 80-tisíc eur. Jeden z mafiánov žiadal od neho 3 000 eur za ponúknutie ochrany, s čím nesúhlasil. Bývalý futbalista však za neho spomínanú sumu zaplatil.

Mathieu Flamini hral svojho času aj za Arsenal Londýn.
Kam po kariére? Z bývalého futbalistu Arsenalu je dnes miliardár Zobraziť článok

„Ľudia z Ndranghety na mňa útočia, pretože som ľahký terč. Môj otec žije v pancierovom dome, je dobre chránený a svoje auto parkuje v garáži," povedal tréner francúzskeho tímu pre noviny.

Gattuso bol počas aktívnej činnosti známy ako nekompromisný hráč, ktorý išiel tvrdo do osobných súbojov a nikdy v nich neodložil nohu. S reprezentáciou Talianska sa v roku 2006 v Nemecku tešil z titulu majstra sveta po finálovom víťazstve nad Francúzskom. V drese AC Miláno vyhral dvakrát Ligu majstrov. Dve sezóny viedol futbalistov Neapola.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});