Útočník Calgary Martin Pospíšil o sezóne v NHL i reprezentácii: Adam mi chýba, zažili sme niečo...

Hlási návrat na scénu! Hokejový útočník Calgary Flames Martin Pospíšil (24) chýba v zostave kanadského tímu od 19. januára, keď nedohral ...

Hlási návrat na scénu! Hokejový útočník Calgary Flames Martin Pospíšil (24) chýba v zostave kanadského tímu od 19. januára, keď nedohral duel s Torontom.

Fotogaléria

Denníku Nový Čas v rozhovore prezradil, kedy opäť nastúpi, ako si užíva premiérový ročník v najlepšej lige sveta a vyjadril sa aj k odchodu svojho parťáka Adama Ružičku (24) do Arizony či účasti na májovom šampionáte v Česku.

Slovenská nádejná tenistka Renáta Jamrichová.
Renáta Jamrichová zostala po príchode na Slovensko v šoku: Vyhrala s natrhnutým bruchom Zobraziť článok

V zostave Calgary chýbate pre zdravotné problémy v dolnej časti tela už tri týždne. Kedy možno očakávať váš návrat?

Môžem povedať, že sa už cítim veľmi dobre, trénujem naplno a v najbližšom zápase v stredu proti Bostonu budem k dispozícii trénerom. Už sa veľmi teším, že sa vraciam späť, a verím, že sa mi zranenia v ďalšom priebehu ročníka už budú vyhýbať.

Český reprezentant Vladimír Coufal.
Nechutné slová na adresu českého reprezentanta: Coufal spravil rázny krok! Zobraziť článok

Vy ste po rokoch strávených v nižšej súťaži v AHL dostali konečne tento ročník šancu zahrať si v slávnej NHL a naskočili ste do profiligy ako ostrieľaný borec. Ako zatiaľ hodnotíte svoje účinkovanie v najlepšej lige sveta?

Zatiaľ môžem byť z môjho pohľadu spokojný. Snažím sa však každý deň na sebe tvrdo makať a byť stále lepší a lepší. Som vďačný Calgary, že som dostal šancu hrať v najlepšej lige sveta, užívam si to každý deň. Splnil sa mi detský sen.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});