Prestupová bomba: Mbappe má už jasno!

Sága okolo francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho sa čoskoro definitívne uzavrie! Hviezdny futbalista sa podľa najnovších správ už rozhodol ...

Sága okolo francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho sa čoskoro definitívne uzavrie! Hviezdny futbalista sa podľa najnovších správ už rozhodol o svojej ďalšej budúcnosti. Uprednostnil srdce pred peniazmi!

Fotogaléria

Prestupová sága okolo francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho sa čoskoro definitívne uzavrie! Hviezdny futbalista sa definitívne rozhodol pre prestup do Realu Madrid, informuje o tom Julien Laurens z ESPN. Podľa jeho zdrojov by mal Mbappe oznámiť toto rozhodnutie budúci týždeň. Laurens dodáva, že Mbappe súhlasil v Reale Madrid so zhruba polovicu nižším platom, než v súčasnosti dostáva v PSG. Uprednostnil tak srdce pred peniazmi!

Argentínsky futbalista Lionel Messi aktuálne pôsobí v USA.
Messi opäť hráčom roka: Porazil Haalanda aj Mbappého Zobraziť článok

Kylian Mbappe je považovaný za jedného z najlepších futbalistov planéty. V drese parížskeho giganta nastrieľal 258 gólov v 288 dueloch. Odmietol ponuku PSG na zvýšenie platu, ktorý je aktuálne 72 miliónov eur ročne. Prestupom do Realu Madrid sa pripraví aj o vernostný bonus vo výške 100 miliónov eur. Po tejto sezóne mu vyprší v parížskom Parku princov kontrakt a v lete môže odísť do Madridu zadarmo ako voľný hráč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});