Nový domov pri slovenských hraniciach: Shiffrinová susedkou Vlhovej?

Sú rivalkami na lyžiarskych svahoch a možno sa Mikaela Shiffrinová s Petrou Vlhovou čoskoro stanú aj susedkami! Američanka totiž zvažuje ...

Sú rivalkami na lyžiarskych svahoch a možno sa Mikaela Shiffrinová s Petrou Vlhovou čoskoro stanú aj susedkami! Američanka totiž zvažuje sťahovanie do destinácie len kúsok od slovenských hraníc.

Fotogaléria

Američanka Mikaela Shiffrinová a Slovenka Petra Vlhová sú dlhoročnými rivalkami na svahoch Svetového pohára. Čoskoro sa môžu stať susedkami! Rakúsky denník Kleine Zeitung tvrdí, že Shiffrinová sa rozhliada po novom domove. Sťahovať by sa mala práve do Rakúska, kde momentálne trávi čas v Innsbrucku pri svojom priateľovi Aleksanderovi Aamodtovi Kildem, ktorý sa zotavuje zo zranení, ktoré utrpel pri ťažkom páde.

Aleksander Aamodt Kilde ukázal fotky zranenia, z ktorých behá mráz po chrbte.
Kilde vystrašil fanúšikov: TOHTO sa už možno nedočkám! Zobraziť článok

Shiffrinová by chcela byť bližšie pri Kildem, ktorý v Innsbrucku žije a navyše väčšina sezóny Svetového pohára sa koná v Európe, takže by mala Američanka aj jednoduchšiu logistiku. Podľa spomínaného rakúskeho denníka sa Shiffrinová obzerá po stavebnom pozemku či dome v obci Ramsau. Tá sa nachádza v juhovýchodnej časti Rakúska v oblasti Štajerska blízko lyžiarskeho strediska Flachau. Cesta autom z Bratislavy tam trvá len okolo štyroch hodín.

Shiffrinová tiež nedávno utrpela nepríjemný pád, keď nedokončila zjazd v talianskom stredisku Cortine d'Ampezzo. Vo vysokej rýchlosti vrazila do ochrannej siete a do nemocnice ju musel transportovať vrtuľník. Vyšetrenia ukázali, že nemá žiadne zlomeniny ani poškodenie väzov v kolene. Vrátiť by sa mohla už čoskoro, pravdepodobne na pretekoch v Soldeu v Andorre, kde je 10. februára na programe obrovský slalom a o deň neskôr slalom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});