Slovenský obranca sa v Amerike nenudí: Aha, kam si odskočil Fehérváry na rybačku!

Odskočil si vyvetrať hlavu od hokeja. Zámorská NHL má cez víkend na programe v kanadskom Toronte tradičný Zápas hviezd a tak je profiliga ...
  • 21Galéria
  • Zdroj: instagram.com/martin.fehervary

Odskočil si vyvetrať hlavu od hokeja. Zámorská NHL má cez víkend na programe v kanadskom Toronte tradičný Zápas hviezd a tak je profiliga na pár dní prerušená. Väčšina hráčov túto krátku pauzu využíva na menšiu dovolenku a túto možnosť využil aj slovenský obranca v službách Washingtonu Martin Fehérváry (24).

Fotogaléria

Opora ofenzívy Washingtonu Martin Fehérváry sa momentálne nachádza v Mexiku, kde si užíva slnečné lúče pri karibskom mori v letovisku Playa del Carmen. Na sociálnej sieti sa pochválil, ako si na lodi užíva rybačku a ukázal aj svoje úlovky. Bratislavský rodák je totiž vášnivým rybárom.

Fehérváry patrí medzi najvyťaženejších obrancov Washingtonu
Obranca Washingtonu Martin Fehérváry o sezóne: Urobí si rekord v NHL? Zobraziť článok

„Áno, na rybách viem dokonale vypnúť od hokeja či iných vecí. Už ako malý chlapec som chodieval s otcom na ryby na Záhorie a pred pár rokmi som sa k tomuto koníčku opäť vrátil,“ povedal už dávnejšie pre Nový Čas slovenský reprezentant, ktorý je však zástancom športového rybolovu.

„Všetko, čo chytím, následne pustím späť do vody. Vždy sa však s peknými úlovkami odfotím na pamiatku,“ prezradil Fehérváry, v ktorom v tomto ročníku zatiaľ odohral za Washington 41 zápasov a strelil v nich 2 góly a na 8 prihral.

Na zápas prišlo rekordných 3 728 fanúšikov.
Na Slovane padol divácky rekord: Neuveríte, kto sa o neho postaral! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});