Na Slovane padol divácky rekord: Neuveríte, kto sa o neho postaral!

Skvelá propagácia! Do hľadiska na štvrtkový zápas Slovenskej hokejovej ligy (SHL) medzi Modrými krídlami Slovana proti reprezentácii ...
  • Zdroj: hcslovan/Timotej Pavlík

Skvelá propagácia! Do hľadiska na štvrtkový zápas Slovenskej hokejovej ligy (SHL) medzi Modrými krídlami Slovana proti reprezentácii do 18 rokov prišli rekordných 3 728 divákov, čo je najviac v tejto sezóne v celej súťaži. O tento zápis sa postarali školáci a škôlkári z Bratislavy a jeho okolia!

FOTOGALÉRIA: Slovan

Rezervný tím hokejového Slovana však mladým fanúšikom radosť v podobe výsledku na ľade neurobil, keďže Modré krídla prehrali s reprezentáciou do 18 rokov 1:2 po nájazdoch.

Adam Sýkora patrí vo veku 19 rokov k stabilným členom základnej zostavy svojho tímu v AHL.
Sýkora padol do oka skúsenému spoluhráčovi: Pravidelné večere s legendárnym Rusom! Zobraziť článok

Bolo to vôbec prvé víťazstvo mladíkov z národného mužstva. Deti v hľadisku však napriek tomu mohutne Slovan podporovali a väčšina z nich sa chcela fotiť s maskotom Harvym. Túto akciu s názvom Škola ide na hokej organizoval hokejový zväz s vedením SHL.

Na snímke uprostred Alan Wilkins (Michalovce) sa teší po strelení gólu v dohrávke 33. kola Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce – HC Košice.
Fanúšikovia Michaloviec svoj sľub dodržali: Prázdny kotol a ticho Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});