Šéftréner brankárov Lašák o reprezentačnej pozvánke pre Haláka: Boli by sme blázni!

Už takmer rok nechytá, iba trénuje a čaká! Reč je o gólmanovi Jaroslavovi Halákovi (38), ktorý stále nemá vo vrecku v tomto ročníku nový ...

Už takmer rok nechytá, iba trénuje a čaká! Reč je o gólmanovi Jaroslavovi Halákovi (38), ktorý stále nemá vo vrecku v tomto ročníku nový kontrakt, aby pokračoval vo svojej dlhej a úspešnej kariére.

Fotogaléria

Naposledy pôsobil v minulej sezóne v tíme NY Rangers, na jeseň ho skúšal klub z Caroliny, ale odvtedy je o ňom ticho. Ako vidí Halákovu ďalšiu budúcnosť jeho bývalý reprezentačný kolega a aktuálne šéftréner gólmanov reprezentácie Ján Lašák (44)?

Odchovanec ružinovského hokeja Jaroslav Halák pôsobí v zámorí od leta 2006 a na svojom konte má takmer 600 stretnutí v základnej časti. Naposledy vlani chytal za slávny klub NY Rangers, kde bol spoľahlivou dvojkou, ale po vypršaní kontraktu si doposiaľ nenašiel nový tím, a to je už za nami viac ako polovica ročníka.

Vlani v novembri po jeho službách siahla Carolina, kde aj trénoval, ale napokon kontrakt s týmto klubom nepodpísal. Ako vidí Halákovu situáciu jeho bývalý kolega v bránke a šéftréner gólmanov na Slovensku Ján Lašák?

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});