Totálny úpadok Neymara, zúrivá reakcia: Po*ebte sa neprajníci...

Brazílsky futbalista Neymar (31) schytal od fanúšikov studenú sprchu. Stačilo pridať na sociálne siete len jedno video a spustila sa ...
  • Zdroj: Northfoto

Brazílsky futbalista Neymar (31) schytal od fanúšikov studenú sprchu. Stačilo pridať na sociálne siete len jedno video a spustila sa lavína. Futbalista si neodpustil vulgarizmy.

FOTOGALÉRIA: Neymar

Brazílčan momentálne prežíva v profesionálnej kariére ťažké obdobie. Vlani si privodil vážne zranenie, keď si roztrhal skrížený väz v kolene. Musel ísť pod skalpel a liečba sa odhaduje na viac ako šesť mesiacov.

Tridsaťjedenročný útočník sa teraz cíti už lepšie a vyrazil vo svojej vlasti do spoločnosti, keď prijal pozvanie na narodeninovú oslavu legendárneho Romária.

Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa nestalo toto. Zábery Neymara sa stali okamžite hitom internetu a publikum si na hráčovi zgustlo. Pod príspevkom sa hromadne objavovali posmešné komentáre, že útočník Al-Hilal je bez formy, tučný a chystá sa na dôchodok.

Brazílčana komentáre doslova vytočili a okamžite reagoval. Nahral video, kde sa prejavila jeho vznetlivá povaha. Na kritikov vytasil prostredník a neodpustil si vulgarizmy. „Nadváha, dobre. Ale tučný? Nemyslím si to... Po*ebte sa neprajníci... Zmierte sa s tým alebo zmiznite,“ uštipačne reagoval bývalý hráč FC Barcelona a Paríža Saint-Germain.

Peter Kúdelka po ročnej anabáze skončil na lavičke hokejových Michaloviec.
Peter Kúdelka o predčasnom konci v Michalovciach: O odvolaní som sa dozvedel v autobuse! Zobraziť článok

Ešte v drese TotalEnergies rozdával úsmevy na všetky strany.
Exkluzívny dokument o Saganovi: Naháňanie slávy i úprimné slová o živote! Zobraziť článok

Hráči Chelsea oslavujú gól
Peniaze hýbu futbalom čoraz viac: Koľko minuli kluby na prestupy v roku 2023? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});