Exkluzívny dokument o Saganovi: Naháňanie slávy i úprimné slová o živote!

Šesť športovcov, šesť disciplín a iba jeden olympijský sen! Súčasťou nového komplexného dokumentu televízie Eurosport s názvom Chasing ...
  • Zdroj: greb eurosport

Šesť športovcov, šesť disciplín a iba jeden olympijský sen! Súčasťou nového komplexného dokumentu televízie Eurosport s názvom Chasing Glory: Road to Paris 2024 (Naháňanie slávy: Cesta do Paríža 2024) sa stal aj náš cyklista Peter Sagan (34).

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Spolu s ďalšími piatimi hviezdami opisuje strastiplné okamihy na ceste k olympijským hrám, ktoré sa už tento rok budú konať v hlavnom meste Francúzska. Ako sám Tourminátor priznal, konečne sa rozhodol zobrať veci do svojich rúk...

Exkluzívna sedemdielna dokumentárna séria zaznamenáva snahu šiestich najuznávanejších svetových športovcov pred Parížom 2024. Okrem Sagana v seriáli vystupujú aj nórsky atlét Karsten Warholm, slovinská majsterka v športovom lezení Janja Garnbretová, holandská legenda v breakingu Menno Van Gorp, britská šprintérka Dina Asher-Smithová, ale aj thajská surferka Vahine Fierrová.

Samotný Sagan v prvej časti predvádza svoje umenie v sedle, dokonca ešte v drese tímu TotalEnergies. Navyše, opäť sa rozhodol otvoriť tému svojho konca v cestnej cyklistike. „Život rozhodoval veľa vecí za mňa sám, tak som sa rozhodol to zobrať do vlastných rúk,“ vyhlásil sebavedomo sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France, ktorý by rád reprezentoval Slovensko v Paríži v kategórii horských bicyklov.

„Ten rozdiel je neopísateľný… Tá sloboda, ktorú mám na horskom bicykli, to je na nezaplatenie,“ pochvaľoval si Sagan. Jeho účasť na OH však momentálne visí už iba na vlásku, keďže sa rodák zo Žiliny musí spoliehať na to, že sa organizátori zľutujú a dajú mu voľnú kartu.

Juraj si spravil výlet so svojou dlhoročnou láskou.
Juraj Sagan si kemp na Kanárskych osladil s láskou Majkou: Návrat do sedla?! Zobraziť článok

Uvidíme Petra Sagana na OH v Paríži v drese Slovenska?
Saganove šance na olympiádu? Musel by sa stať zázrak Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});