Sparta ulovila bývalého McDavidovho bodyguarda s temnou minulosťou: Chľast, kokaín i búračka!

Výbuch nadšenia pohltil fanúšikov Sparty Praha po tom, ako vedenie klubu ohlásilo získanie novej posily v podobe útočníka Zacka Kassiana ...

Výbuch nadšenia pohltil fanúšikov Sparty Praha po tom, ako vedenie klubu ohlásilo získanie novej posily v podobe útočníka Zacka Kassiana (33). Český extraligový gigant odhalil, že si zabezpečil služby bývalého bodyguarda hokejovej hviezdy Connora McDavida, avšak s touto posilou prichádza aj temná minulosť, ktorá je hotovým klenotom pre bulvárne titulky.

Fotogaléria
 
Dnes je vraj čistý ako sneh na preplnenom zimnom štadióne, ale minulosť Zacka Kassiana je temná a plná tajomstiev, ktoré sa sám hokejista snažil dlho ututlať pod pokrievkou. Predtým, než sa stal hráčom v kádri Sparty, Kassian prechádzal životom, ktorý by vyvolal záujem aj najlepších filmových scenáristov. V roku 2015 sa totiž hokejový búrlivák utápal v osobných problémoch, ktoré zahŕňali excesívne požívanie alkoholu, ale aj nebezpečného kokaínu.
 
 
Jeho cesta nakoniec viedla až do luxusnej liečebne závislostí v slávnom Malibu, kde zdieľal terapeutický priestor s celebritami vrátane Davida Hasselhoffa z Pobrežnej hliadky. Zack sa však nevzdal, a po odchode z liečenia tvrdil: "Odchádzam ako iný človek. Neviem, či som úplne vyliečený, ale mám základ, na ktorom sa dá stavať." Dôležitým momentom v jeho živote bola aj autonehoda v Montreale, ktorá ho vlastne priviedla k rozhodnutiu podstúpiť liečbu. Práve po nehode, pri ktorej si zlomil nos a nohu, bol Kassian poslaný na liečbu.
 
O tejto ťažkej chvíli sa tvrdý chlap, ktorý v minulosti strážil v Edmontone najväčšiu hviezdu NHL Connora McDavida zveril: „Po nehode sa mi zrútil svet, plakal som!" Sparta Praha sa však rozhodla, že dá Kassianovi druhú šancu, vkladajúc do neho dôveru aj napriek jeho temnej minulosti. Bude jeho prítomnosť na ľade posilou alebo rizikom?
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});