Čo má proti Slafkovskému? Fanúšikovia zúria: Mladého Slováka spoluhráč úplne ignoruje!

Veľký rozruch v komunite fanúšikov Montrealu Canadiens vyvolala do očí bijúca ignorácia Juraja Slafkovského zo strany spoluhráča Mikea ...

Veľký rozruch v komunite fanúšikov Montrealu Canadiens vyvolala do očí bijúca ignorácia Juraja Slafkovského zo strany spoluhráča Mikea Mathesona. Ten mu dokonca neprihral ani vo vyloženej šanci!

Fotogaléria

V komunite fanúšikov Montrealu silno rezonuje ignorácia Mikea Mathesona voči slovenskému spoluhráčovi Jurajovi Slafkovskému. Či ide o náhodu alebo je v tom nejaký komunikačný problém, ťažko povedať. Isté je len jedno, Matheson ako režisér presilovky, v ktorej nastupuje aj slovenský útočník, mal už niekoľkokrát skvelú príležitosť prihrať mu do dobrej pozície, no neurobil to. Namiesto toho prihráva Suzukimu, Caufieldovi či zvolí strelu cez húštinu tiel pred sebou.

Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi.
Fantastická noc Slafkovského: Dosiahol skvelý míľnik a stal sa hviezdou zápasu! Zobraziť článok

Táto téma sa medzi fanúšikmi Habs aktuálne dosť intenzívne rieši, upozornil na to aj fanúšikovský portál allhabs.com. "Je to tým, že Slaf dostatočne nestrieľa a Matheson vychladol a už mu neprihráva?Stalo sa to už niekoľkokrát. Koniec koncov, úlohou rozohrávača je dobre posúdiť hru a nakŕmiť svojich spoluhráčov prihrávkami. Odtiaľ to všetko začína," zamýšľa sa David St-Jean z allhabs.com.  "Určite tu chýba komunikácia. Je skutočne Matheson tvorcom hry pre presilovku?," pýta sa.

Sociálnymi sieťami koluje aj dôkaz ignorácie Mathesona voči Slafkovskému. Ide o moment zo zápasu proti Pittsburghu Penguins. Montreal hral presilovku, Matheson mal ako rozohrávač puk na hokejke, nachádzal sa za kruhmi. Napravo bol úplne voľný Slafkovský, napriahnutý na strelu, pred ním zívala čiastočne odkrytá bránka. Napriek tomu Matheson volil strelu.

FOTO predmetnej situácie ako dôkaz nájdete TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});