Slovan ponúkal viac ako milión eur: Košom dostal od kapitána slávneho klubu!

Slovan Bratislava intenzívne hľadá posily do svojho kádra a na lane mal kapitána slávneho srbského klubu Partizan Belehrad. Od obrancu ...
  • 18Galéria
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák/instagram @markovicsvetozar5

Slovan Bratislava intenzívne hľadá posily do svojho kádra a na lane mal kapitána slávneho srbského klubu Partizan Belehrad. Od obrancu Svetozara Markoviča ale dostal košom!

Fotogaléria

Slovan Bratislava sa snažil získať kapitána srbského tímu Partizan Belehrad Svetozara Markoviča, ten ale ponuku vo výške 1,2 milióna eur odmietol. Informuje o tom srbský Telegraf. Záujem o prestup nemá slávny srbský klub a ani samotný Markovič.

Jedným z dôvodov odmietavého postoja vedenia Partizanu Belehrad je fakt, že aj v prípade transferu by neodstal plnú prestupovú čiastku. Zmluva z leta 2022 obsahuje klauzulu, podľa ktorej by časť transferovej sumy putovala bývalému klubu Markoviča - gréckemu Olympiakosu Pireus.

Tréner Weiss st. by Čavriča rád mal v tíme aj v jarnej časti.
Čavrič definitívne odišiel: Slovan mu pripravil krásnu rozlúčku! Zobraziť článok

V zime bol o Markoviča obrovský záujem, s ponukou neprišiel len Slovan Bratislava, ale aj ruský tím Baltika Kaliningrad. Ten ponúkal dokonca 1,5 milióna eur, no aj v tomto prípade prišla zo Srbska negatívna reakcia. Markovič bol znepokojený situáciou a komplikáciami v súvislosti s vojnou Ruska na Ukrajine a tiež nemal záujem bojovať v drese Kaliningradu o záchranu.

23-ročný obranca sa napriek svojmu mladému veku stal vlani v lete novým kapitánom Partizanu Belehrad. Výbornými výkonmi si pýta pozornosť zahraničných záujemcov, je aj v hľadáčiku talianskej Bologne.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});