Čavrič definitívne odišiel: Slovan mu pripravil krásnu rozlúčku!

Hviezdny útočník Aleksandar Čavrič definitívne opustil Slovan Bratislava! Klub z Tehelného poľa sa s ním krásne rozlúčil.

Hviezdny útočník Aleksandar Čavrič definitívne opustil Slovan Bratislava! Klub z Tehelného poľa sa s ním krásne rozlúčil.

Fotogaléria

Srbský útočník Aleksander Čavrič definitívne opustil ŠK Slovan Bratislava! Hrať bude za japonský klub Kashima Antlers. Belasí o tom informovali na svojom klubovom webe.

"Aleksandarovi Čavričovi by sme sa radi poďakovali za všetko, čo pre Slovan odviedol. Pri bezmála osemročnom pôsobení a množstve nezabudnuteľných momentov, ktoré sme spoločne s ním zažili, sú slová prakticky zbytočné. Dlho sme sa spoločne s Čakim rozprávali o jeho budúcnosti, medzi ním a Slovanom bolo, je a určite aj bude, silné puto. Sme veľmi radi, že výsledná dohoda dáva zmysel pre všetky strany, ako pre Čakiho, tak aj pre klub. S japonským klubom sme dospeli k dohode o platenom hosťovaní s následnou opciou na prestup,“ vyhlásil generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík mladší pre klubový web.

Čavrič bol v lige najlepším jesenným strelcom Slovana Bratislava s deviatimi presnými zásahmi na konte. V celkovom poradí kanonierov bol druhý za Róbertom Polievkom z Banskej Bystrice, ktorý strelil o jeden gól viac.

Novinky o Čavričovi! Kmotrík to povedal jasne: Odíde gólostroj Slovana? Ak áno, kto ho nahradí? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});