Najprv utajený duel s Rusmi a teraz... Slovan opäť neslávne stredobodom pozornosti

Hráči sa len prizerali! Ledva preťal stredovú čiaru, napriahol a skóroval. Slovan inkasoval v prípravnom zápase gól takmer z polovice ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Hráči sa len prizerali! Ledva preťal stredovú čiaru, napriahol a skóroval. Slovan inkasoval v prípravnom zápase gól takmer z polovice hracej plochy.

Úradujúci slovenský šampión iba nedávno poriadne rozhneval verejnosť, keď odohral na sústredení utorkový zápas za zatvorenými dverami proti Dinamu Moskva. Konfrontáciou s mužstvom agresorskej krajiny si klub pohneval nielen fanúšikov, ale aj niektoré zahraničné tímy.

Zahraničná príprava celku z hlavného mesta republiky na nadchádzajú časť sezóny pokračovala ďalším súbojom. Tentokrát si zverenci hlavného trénera Vladimíra Weissa zmerali sily s katarským Al-Rayyan. Po naplnení riadnej hracej doby sa zrodila remíza 2:2.

V 75. minúte ale „belasí“ inkasovali gól, ktorý obletel internet. Postaral sa oň skúsený stredopoliar Thiago Mendes. Brazílčan vyviezol loptu z vlastnej polovice a keď preťal stredovú čiaru, odvážne sa oprel do strely, ktorá oblúčikom zapadla až za chrbát Martina Trnovského.

Slovenský reprezentačný útočník Róbert Boženík.
Veľký boj o slovenského reprezentanta: Záujem hlási až päť zvučných klubov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});