Veľký boj o slovenského reprezentanta: Záujem hlási až päť zvučných klubov!

Aká napokon bude jeho budúcnosť? O slovenského futbalového reprezentanta Róberta Boženíka sa na prestupovom trhu strhol doslova boj.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Aká napokon bude jeho budúcnosť? O slovenského futbalového reprezentanta Róberta Boženíka sa na prestupovom trhu strhol doslova boj.

Stále iba 24-ročný talentovaný útočník prežil vydarenú jesennú časť prebiehajúceho ročníka. Aktuálne hráč portugalského celku Boavista naskočil do 21 zápasov a až deväťkrát sa tešil zo streleného gólu. Vynikajúca forma rodáka z Terchovej neušla pozornosti viacerých klubov, ktoré už mali o nášho reprezentanta prejaviť záujem.

Podľa portugalských médií by sa mohol Róbert Boženík sťahovať ku konkurenčnému mestskému rivalovi FC Porto. Televízia Sky Sport DE zasa informovala, že Slovák je prestupovým cieľom zvučných klubov ako nemecký Werder Brémy, francúzske Lille či španielska Sevilla.

Ešte viac svetla vniesol do diskutovanej témy renomovaný novinár Fabrizio Romano. „Hellas Verona otovila rozhovory o prestupe Róberta Boženíka. Rokovania už sú konkrétne. Mohol by byť náhradou za Milana Djuriča, ktorý sa sťahuje do Monzy,“ pridal uznávaný expert na zoznam ďalšieho záujemcu v príspevku na sociálnej sieti X.

V spomínanom mužstve by sa potenciálne mohol stretnúť s krajanmi Ondrejom Dudom a Tomášom Suslovom.

Na snímke hráč Slovana Juraj Kucka (druhý vľavo) sa teší zo svojho druhého gólu.
Slovan si zápasom s Dinamom narobil nepriateľov: Hrali ste s Rusmi? Zabudnite na posily! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});