Fanúšikovia Ferrari sú vo vytržení: Fantastická správa pred začiatkom sezóny

Vedúci predstavitelia tímu Ferrari vo štvrtok verejne oznámili, že predĺženie zmluvy s jazdcom Charlesom Leclercom (26) bolo úspešné.

Vedúci predstavitelia tímu Ferrari vo štvrtok verejne oznámili, že predĺženie zmluvy s jazdcom Charlesom Leclercom (26) bolo úspešné.

Fotogaléria

Leclerc pôsobí v tradičnom tíme od roku 2019, pričom jeho terajšia zmluva platila len do konca aktuálneho ročníka.

"Mám veľkú radosť, že budem nosiť kombinézu Ferrari ešte niekoľko sezón. Mojím snom bolo pretekať za tento tím už od troch rokov," vyhlásil nadšene mladý Monačan.

Mikaela Shiffrinová mala desivý pád v zjazde.
Shiffrinová mala strašidelný pád, zasahoval vrtuľník: Koniec sezóny ďalšej hviezdy!? Zobraziť článok

"Odvtedy, čo som v roku 2016 nastúpil do akadémie Ferrari, je to moja druhá rodina. Za posledných päť rokov sme toho spoločne veľa dokázali a prešli si všetkým možným.

Avšak, verím, že to najlepšie ešte len príde. Mojím snom zostáva vyhrať majstrovstvá sveta s Ferrari a som si istý, že v nasledujúcich rokoch zažijeme skvelé časy a urobíme radosť našim fanúšikom," povedal s odhodlaním v hlase.

Staršieho pána museli ratovať usporiadatelia a zápas sa preto na nejaký čas prerušil.
Dramatické momenty v semifinále Australian Open: Kolaps fanúšika aj Djokoviča! Zobraziť článok

Radosť z predĺženia Leclercovej zmluvy neskrýval ani samotný šéf tímu Ferrari, Fred Vasseur: "Poznáme Charlesa a jeho neutíchajúcu túžbu posunúť sa až na hranicu svojich možností.

Oceňujeme jeho mimoriadne schopnosti, pokiaľ ide o dravosť a predbiehanie. Chceme dať Charlesovi víťazné auto a verím, že nám pomôže dosiahnuť naše ciele," pochválil 26-ročného pilota.

Brankár Denis Godla z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápas.
Brankár Slovana Denis Godla: Na maske mám meno dcérky i blízkych v nebi... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});