Wiererová v problémoch, ukázala foto v kyslíkovej maske: Je to vážne?

Talianka Dorothea Wiererová (33) je známou biatlonovou kráskou, u ktorej boli v minulých sezónach fanúšikovia zvyknutí na skvelé výkony.

Talianka Dorothea Wiererová (33) je známou biatlonovou kráskou, u ktorej boli v minulých sezónach fanúšikovia zvyknutí na skvelé výkony.

Fotogaléria

V tejto sezóne sa však Talianka zatiaľ trápi, pričom na vine majú byť najmä jej zdravotné problémy.

Zatiaľ čo v minulom ročníku Svetového pohára obsadila konečnú druhú priečku, v tom aktuálnom sa v individálnych disciplínach ešte ani raz neumiestnila v najlepšej desiatke.

Mikaela Shiffrinová mala desivý pád v zjazde.
Shiffrinová mala strašidelný pád, zasahoval vrtuľník: Koniec sezóny ďalšej hviezdy!? Zobraziť článok

Wiererová nedávno zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotografiu, na ktorej má kyslíkovú masku. "Top začiatok sezóny. Trikrát chorá v priebehu 22 dní," napísala Talianka k príspevku.

Aj keď sama tvrdí, že sa lekárom najradšej vyhýba, tentokrát už podľa jej slov nemala na výber."Boli to aj choroby, kedy som sa cítila síce veľmi slabá, ale bolo to bez teplôt. Bolo to veľmi zvláštne, bolo toho veľa naraz. Tiež som však zostarla," poznamenala vtipne Wiererová.

Petra Vlhová má silný zápal hrdla.
Exkluzívna klinika vo Švajčiarsku je pripravená na kráľovnú svahov: Takýto luxus čaká na Vlhovú! Zobraziť článok

"Bolo to naozaj nepríjemné. Väčšinou pri liečbe hľadám alternatívy, človek musí skúšať, čo sa dá. Teraz som však brala aj nejaké lieky. Tie beriem naozaj nerada, ale niekedy proste musíte," pokračovala Talianka.

"Mojim hlavným cieľom je teraz už neochorieť. Dúfam, že sa mi to podarí, pretože sa chcem čo najlepšie pripraviť na majstrovstvá sveta. Potom sa uvidí, ako to dopadne. Niesom stroj a musím byť so svojim telom trpezlivá," dodala na záver úspešná biatlonistka.

Staršieho pána museli ratovať usporiadatelia a zápas sa preto na nejaký čas prerušil.
Dramatické momenty v semifinále Australian Open: Kolaps fanúšika aj Djokoviča! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});