Topia sa v peniazoch: Toto je 10 najlepšie zarábajúcich športovcov histórie!

Nezmazateľne sa zapísali do povedomia fanúšikov. Vynikali vo svojom odvetí a vďaka perfektným výkonom si zarobili aj na niekoľko životov. ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto

Nezmazateľne sa zapísali do povedomia fanúšikov. Vynikali vo svojom odvetí a vďaka perfektným výkonom si zarobili aj na niekoľko životov. Serves Sportico zverejnil rebríček 10 najlepšie platených športovcov sveta, ktorí sumami svojich príjmov vyrážajú dych.

FOTOGALÉRIA: TOP 10 najlepšie zarábajúcich športovcov histórie

V americko-európskej spoločnosti ikon svetového športu majú prevahu športovci spoza veľkej mláky. Rebríčku neohrozene kraľuje najlepší basketbalista všetkých čias Michael Jordan, hoci slávnu kariéru ukončil pred 21 rokmi a s viac ako 32 000 bodmi bol najvýraznejšou postavou NBA i Chicaga Bulls. Jeho majetok má hodnotu 3 miliardy eur.

Staršieho pána museli ratovať usporiadatelia a zápas sa preto na nejaký čas prerušil.
Dramatické momenty v semifinále Australian Open: Kolaps fanúšika aj Djokoviča! Zobraziť článok

Hneď za ním skončil s takmer miliardovým odstupom golfový kráľ Tiger Woods. Američan len nedávno ohlásil rozchod s Nike, čím sa skončilo jedno z najlukratívnejších partnerstiev v histórii športu. Medzi finančnú smotánku sa prebojoval aj tandem futbalistov.

Petra Vlhová má silný zápal hrdla.
Exkluzívna klinika vo Švajčiarsku je pripravená na kráľovnú svahov: Takýto luxus čaká na Vlhovú! Zobraziť článok

Kapitán portugalskej reprezentácie Cristiano Ronaldo tentoraz predstihol argentínskeho majstra sveta a svojho dlhoročného rivala Lionela Messiho.

TOP 10 najväčších športových boháčov histórie nájdete v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});