Český extraligista zbúral internet: Vtipná reakcia na zápas Zlatých Moraviec proti Slavii Praha

Česko-slovenskú futbalovú verejnosť v priebehu týždňa upútala dohoda o prípravnom zápase medzi Slaviou Praha a Zlatými Moravcami. Tá ...
  • Zdroj: Facebook - HC Olomouc

Česko-slovenskú futbalovú verejnosť v priebehu týždňa upútala dohoda o prípravnom zápase medzi Slaviou Praha a Zlatými Moravcami. Tá sa upiekla na sociálnej sieti X po tom, čo šéf „sešívaných" zrušil stretnutie so Slovanom Bratislava. Tento príbeh zaujal aj hokejový Olomouc, ktorý si z neho zobral inšpiráciu a uverejnil vtipnú výzvu.

Bývalý PR manažér Zlatých Moraviec Timotej Pavlík
Ako sa zrodil zápas so Slaviou? Upiekol ho na sociálnej sieti bývalý zamestnanec Zlatých Moraviec Zobraziť článok

Keďže sme zistili, že futbalové kluby u nás si dohadujú prípravné zápasy na X, rozhodli sme sa to vyskúšať aj my! Máte začiatkom septembra voľno? Náš útulný štadión je pripravený na NHL," napísal mediálny tím klubu z Tipsport extraligy, pričom menovite označil šesť mužstiev zo zámorskej profiligy - Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, New York Rangers, Tampu Bay Lighting, Edmonton Oilers a Pittsburgh Penguins.

Na výzvu zatiaľ nereagoval žiadny z týchto celkov, no opäť sa predviedol účastník slovenskej najvyššej futbalovej súťaže zo Zlatých Moraviec: „Ak sa vám neozvú, založíme hokejový tím a radi s vami odohráme zápas."

Príspevok HC Olomouc okamžite vyvolal množstvo reakcií a stal sa virálnym. Fanúšikovia si pritom najviac prajú, aby ponuku prijal Boston Bruins, kde hviezdi český reprezentant David Pastrňák. Tento zápas by bol navyše rozlúčkou s Davidom Krejčím, ktorý počas svojej kariéry obliekal dresy oboch klubov.

Futbalový klub Slavia Praha by mal mať nového majiteľa. Miliardár Pavel Tykač údajne plánuje odkúpiť tím od čínskych investorov.
Slavia napokon odohrá zápas so slovenským klubom! Slovan to nebude: Výťažok pôjde na Ukrajinu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});