Po útoku nožom pašovanie drog? Bývalej hviezde Ajaxu hrozí 9 rokov väzenia!

Nemôže pokojne spávať! Holandský reprezentant Quincy Promes (32) je, zdá sa, nepolepšiteľný. Súd mu kladie za vinu, že spolu so svojím ...
  • Zdroj: TASR/AP

Nemôže pokojne spávať! Holandský reprezentant Quincy Promes (32) je, zdá sa, nepolepšiteľný. Súd mu kladie za vinu, že spolu so svojím komplicom údajne doviezli 1 362 kilogramov kokaínu do belgického prístavu v Antverpách.

Quincy Promes v drese Holandska.
Na rodinnej oslave bodol synovca: Holandská hviezda na 18 mesiacov do väzenia! Zobraziť článok

Drogová zásielka bola zadržaná. Bývalá hviezda Ajaxu Amsterdam vznesené obvinenia popiera. Prokuratúra žiada v jeho prípade 9-ročné väzenie. Amsterdamský súd ho už vlani v júni odsúdil na 18 mesiacov väzenia za ťažké ublíženie na zdraví, lebo počas rodinnej oslavy bodol nožom svojho bratranca do nohy.

Futbalista aj v tejto veci tvrdí, že je nevinný. Usvedčili ho však svedkovia a správy z jeho mobilného telefónu. Promes vraj na adresu incidentu s bratrancom povedal: „Dostal, čo si zaslúžil.“ V telefonickom rozhovore sa mal vyhrážať: „Zabijem každého, kto okráda moju tetu.“

Promes nebol zatiaľ ani raz na pojednávaní v Amsterdame. Hráč Spartaka Moskva má byť na sústredení s ruským klubom v Dubaji. Ak vstúpi na územie Holandska, bude čeliť zatknutiu.

Futbalový klub Slavia Praha by mal mať nového majiteľa. Miliardár Pavel Tykač údajne plánuje odkúpiť tím od čínskych investorov.
Slavia napokon odohrá zápas so slovenským klubom! Slovan to nebude: Výťažok pôjde na Ukrajinu Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});