Exkluzívna klinika vo Švajčiarsku je pripravená na kráľovnú svahov: Takýto luxus čaká na Vlhovú!

Hospital du Valais v Sione je dnes považovaný za synonymum pre luxusné a moderné zdravotnícke služby. Táto výnimočná klinika je známa ...
  • Zdroj: SITA/Milo Fabian

Hospital du Valais v Sione je dnes považovaný za synonymum pre luxusné a moderné zdravotnícke služby. Táto výnimočná klinika je známa svojou špičkovou technológiou a renomovaným lekárskym personálom.

Nie je preto vôbec prekvapivé, že kráľovná slovenských svahov Petra Vlhová (28) si vybrala práve toto medicínske stredisko ako miesto, kde podstúpi náročnú operáciu kolena po hrozivom páde v Jasnej. Športový lekár Ernest Caban (73) kliniku veľmi dobre pozná, pretože má s ňou osobné skúsenosti...

FOTOGALÉRIA: Exkluzívna klinika vo Švajčiarsku

Rozhodnutie slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej zvoliť pre svoju operáciu Hospital du Valais vo švajčiarskom Sione nebolo vôbec náhodné. Odporučil jej to tréner Mauro Pini, ktorý zdôraznil, že okrem odborných zručností lekárov, ktorí budú vykonávať operáciu, hral významnú rolu aj komfort, ktorý klinika poskytuje.

Táto renomovaná klinika priťahuje pozornosť nielen zo strany športovcov, ale aj svetových celebrít, ktoré si vyberajú túto prestížnu inštitúciu pre svoje zdravotné potreby.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});