Dohra konfliktu so Slaviou: Príde Slovan o vysnívanú posilu?

Slavia Praha odmietla hrať prípravný zápas so Slovanom Bratislava po tom, čo belasí odohrali prípravný duel proti ruskému Dinamu Moskva. ...

Slavia Praha odmietla hrať prípravný zápas so Slovanom Bratislava po tom, čo belasí odohrali prípravný duel proti ruskému Dinamu Moskva. Vedenie klubov si vymenilo ostré odkazy v médiách a zdá sa, že to môže mať aj dohru. Krach snahy Slovana získať vytúženú posilu?

Fotogaléria

Slovan Bratislava prišiel nielen o prípravný zápas so Slaviou Praha, ale pravdepodobne aj o vysnívanú posilu! Český klub rázne reagoval na fakt, že belasí odohrali na zimnom sústredení v Katare prípravný duel proti ruskému Dinamu Moskva. Šéf pražského klubu Jaroslav Tvrdík okamžite reagoval na sociálnej sieti X a oznámil, že prípravný zápas so Slovanom sa konať nebude.

Bývalý PR manažér Zlatých Moraviec Timotej Pavlík
Ako sa zrodil zápas so Slaviou? Upiekol ho na sociálnej sieti bývalý zamestnanec Zlatých Moraviec Zobraziť článok

Majiteľ Slovana Ivan Kmotrík starší mu odkázal, že Slaviu desať rokov vlastnili Číňania. "Aké budeme mať vzťahy so Slovanom teraz? Nebudú žiadne!," vyhlásil Jaroslav Tvrdík pre RTVS. A podľa informácií portálu inFotbal.cz krachli nielen vzťahy Slovana a Slavie, ale tiež snaha belasých priviesť vytúženú posilu - slovenského reprezentanta Jakuba Hromadu.

"Podľa našich informácií o slovenského záložníka javil veľký záujem Slovan Bratislava. Transferu sa vraj nemal brániť ani samotný hráč. Udalosti z posledných dní ale asi tieto úvahy stopnú," píše spomínaný web. "Pre Slovan bol Hromada jednotkou na zozname vyhliadnutých záložníkov," dodáva inFotbal.cz.

Vyzerá to tak, že vedenie Slovana Bratislava sa bude musieť poobzerať iným smerom...

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});