Legendárny Ronaldinho má nový džob: V Paríži robil modela!

Do športového dôchodku odišiel pred piatimi rokmi. Rozhodnutie Brazílčana Ronaldinha (43) vtedy oznámil jeho brat a agent Robert de Assis ...
  • Zdroj: instagram.com/ronaldinho

Do športového dôchodku odišiel pred piatimi rokmi. Rozhodnutie Brazílčana Ronaldinha (43) vtedy oznámil jeho brat a agent Robert de Assis Moreira.

FOTOGALÉRIA: Ronaldinho

Pri futbale však niekdajší skvelý technik a vášnivý milovník lopty ostal. Vlani debutoval v King League, čo je projekt Španiela Gerarda Piquého. V ňom na ihrisku súťažia nielen futbalisti, ale aj influenceri. Podľa El Futbolero mal Ronaldinho dostať za zápas v tejto lige len 70 eur. Ako sa neskôr ukázalo, v súťaži mu išlo len o príplatok k základnému platu.

Bývalý futbalista a držiteľ Zlatej lopty 2005 však pred pár dňami zavítal na týždeň módy do Paríža, kde na prehliadkových mólach predstavili svoje kolekcie najpopulárnejšie značky. Počas predvádzania značky KidSuper sa zahral na modela, čím sa pochválil na svojom instagrame.

„Skvelá spolupráca s KidSuper. Je veľkým potešením byť súčasťou Parížskeho týždňa módy 2024,“ napísal nadšený Ronaldinho. Na sebe mal oblečený voľný béžový kožuch, tričko s jeho podobizňou a džínsy. Imidž dopĺňali čierny klobúk a slnečné okuliare.

Perišič si už dres Tottenhamu neoblečie.
Perišič bral v Tottenhame milión eur mesačne, v Hajduku má tento šialený plat! Zobraziť článok

Angličan Barton je nepopulárnym víťazom subjektívneho rebríčka.
Zaujímavý rebríček: Kto je na zozname najviac nenávidených ľudí svetového futbalu? Zobraziť článok

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Reči o konci kariéry a slzy Vlhovej: Odhalené, čo sa dialo v nemocnici! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});