Český komentátor sa obul do Hašeka: Poriadny náklad! Dominik okamžite reaguje

Legendárny český hokejový gólman Dominik Hašek (58) figuroval vo víkendovom zápase NHL ako čestný hosť, pričom jeho úlohou bolo slávnostné ...

Legendárny český hokejový gólman Dominik Hašek (58) figuroval vo víkendovom zápase NHL ako čestný hosť, pričom jeho úlohou bolo slávnostné odštartovanie stretnutia medzi Buffalom Sabres a Chicagom Blackhawks.

Fotogaléria

Na adresu niekdajšej brankárskej hviezdy sa však okamžite začalo valiť množstvo negatívnych pripomienok, keďže práve Dominik Hašek v poslednom období kritizoval zámorskú ligu za to, že v nej majú povolené pôsobiť ruskí hokejisti. Všetko sa to deje na pozadí ruskej agresie na Ukrajine.

"Prestaňte podporovať ruskú vojnu a zločiny, vrátane genocídy ukrajinských detí. Kedykoľvek ruský občan vstúpi na ľad, je to reklama na ruské zabíjanie a vraždenie," vyjadril nedávno svoj nekompromisný názor.

Ruská superhviezda Malkin sa nestačil diviť vlastným očiam.
Trapas pre hviezdy z Pittsburghu: Vlastný gól ako z najhoršej nočnej mory! Zobraziť článok

"Ruskí hokejisti v NHL veselo robia reklamu na ruskú vojnu a zločiny. NHL musí Ukrajine zaplatiť miliardy dolárov. Tá súťaž klesla na úplne dno, rovnako ako všetky ostatné, ktoré nechávajú hrať ruských hráčov. Je zodpovedná za obrovské hospodárske škody na Ukrajine a takisto za stratené životy," myslí si česká legenda.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});