Olympijská víťazka v tenise so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová: S bruškom fandila v Jasnej!

Prvýkrát si naživo vychutnala preteky v zjazdovom lyžovaní a bola z toho nadšená! Reč je o švajčiarskej tenistke a olympijskej víťazke ...

Prvýkrát si naživo vychutnala preteky v zjazdovom lyžovaní a bola z toho nadšená! Reč je o švajčiarskej tenistke a olympijskej víťazke z roku 2021 v Tokiu Belinde Benčičovej (26), ktorej rodičia pochádzajú zo Slovenska.

Fotogaléria

Spoločne so svojím priateľom Martinom Hromkovičom (41), s ktorým čaká aj bábätko, cez víkend zavítala do Jasnej. Pozvala ich jej krajanka - lyžiarka Michelle Gisinová (30).

Tenisová hviezda Belinda Benčičová bude nejaký čas na kurtoch chýbať, pretože ju čakajú materské povinnosti, keďže so svojím dlhoročným partnerom a kondičným trénerom Martinom Hromkovičom sa stanú rodičmi. Aj preto má teraz Belinda, ktorá žije striedavo aj na Slovensku, viac času na rôzne aktivity, ktoré by počas nabitej sezóny nestíhala. Cez víkend tak zavítala do Jasnej na lyžiarske preteky Svetového pohára.

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová.
Správa, na ktorú čakalo celé Slovensko: Nové detaily o stave Vlhovej! Zobraziť článok

Lístky od Gisinovej

„Doposiaľ sme s priateľom sledovali lyžovanie iba v televízii. Teraz sa naskytla ideálna možnosť, že si môžeme ženské lyžovanie vychutnať aj naživo, tak sme to využili. Lístky som dostala od mojej švajčiarskej krajanky a kamarátky Michelle Gisinovej. Je to milé dievča a veľmi si to vážime, že sme mohli byť v Jasnej,“ povedala pre Nový Čas úspešná športovkyňa.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});