Vlhovej tajný prevoz zo Slovenska: Zachránia jej sezónu lekári v zahraničí?!

Všetko malo byť inak! Mala to byť oslavná párty lyžovania, predovšetkým najväčšej hviezdy súčasného slovenského športu Petry Vlhovej. ...
  • Zdroj: Instagram/petravlhova13

Všetko malo byť inak! Mala to byť oslavná párty lyžovania, predovšetkým najväčšej hviezdy súčasného slovenského športu Petry Vlhovej. Tak to plánovali organizátori, tak si to vysnívali fanúšikovia!

Lenže jeden osudný okamih po pätnástich sekundách jazdy na deviatej bránke prvého kola sobotného obrovského slalomu SP v Jasnej všetko zmenil. Radosť sa zmenila na smútok a šok. A obavy o Petru. Tú včera popoludní privátnym letom prevážali z Popradu do Švajčiarska.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Liptáčka sa s domácim podujatím rozlúčila rýchlosťou blesku. Po drsnom páde na zľadovatenej trati skončila v ochranných sieťach, potom na nosidlách a nakoniec vo vrtuľníku, v ktorom zamierila do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku, kde prvé vyšetrenia odhalili vážne problémy s pravým kolenom. Ďalším krokom jej tímu bolo rozhodnutie, že Petra absolvuje v nedeľu ďalší presun na letisko v Bolzane a odtiaľ na jednu z najprestížnejších zahraničných kliník.

Miesto odtajnil otec

„Petra odletela do Švajčiarska na konzultácie s lekármi, ktorí zhodnotia jej stav a budeme postupovať podľa ich prognóz. Ani ja nemám bližšie informácie, ale verím, že jej operácia dopadne dobre,“ prezradil otec a šéf tímu Igor Vlha v prenose JOJ Športu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});