Petra Vlhová prehovorila: Sľub všetkým fanúšikom!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová prehovorila po hrozivom páde v obrovskom slalome na domácich pretekoch Svetového pohára v Jasnej. Toto ...

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová prehovorila po hrozivom páde v obrovskom slalome na domácich pretekoch Svetového pohára v Jasnej. Toto je jej odkaz a sľub fanúšikom!

Fotogaléria

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová nedokončila obrovský slalom Svetového pohára v Jasnej po tom, ako nepríjemne spadla a utrpela zranenie kolena. Po vyšetrení v nemocnici v Ružomberku je jasné, že sa už v tejto sezóne nepredstaví. Zarmútila tak všetkých fanúšikov, ktorí jej prišli pod Chopok vyjadriť svoju podporu a povzbudiť ju.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová sa raduje na pódiu s tímom z druhého miesta v obrovskom slalome žien v rámci Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Jasnej.
Shiffrinová žiarila na odovzdávaní cien: Celá Jasná vybuchla! Zobraziť článok

Teraz sa ozvala s odkazom pre fanúšikov: "Chcela by som sa všetkým fanúšikom, partnerom, rodine aj priateľom poďakovať za neskutočnú podporu a sľubujem, že spravím všetko pre to, aby som sa čo najskôr vrátila ešte silnejšia," napísala na sociálnej sieti instagram.

Petrin odkaz si môžete pozrieť TU!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});