Kimiho Räikkonena už preháňa syn Robin: Ďalší „Ice Man“ na scéne?

Syn Kimiho Räikkönena (44) je takmer taký rýchly ako jeho otec! Samozrejme, osemročný Robin, ktorý vyniká na motokárach, momentálne zdoláva ...
  • Zdroj: tasr, sita, instagram.com/robinacematias a kimimatiasraikkonen

Syn Kimiho Räikkönena (44) je takmer taký rýchly ako jeho otec! Samozrejme, osemročný Robin, ktorý vyniká na motokárach, momentálne zdoláva svojho otca majstra sveta Formuly 1 na simulátore. Fanúšikovia fínskej hviezdy dúfajú, že sa v efjednotke objaví ďalší „Ice Man“!

FOTOGALÉRIA: Raikkonena už preháňa syn Robin

Bývalý šampión a skvelý pilot, ktorý odišiel do dôchodku koncom roka 2021, na svojej stránke na Instagrame zverejnil video, ako so svojím najstarším potomkom navštívil Maranello, kde si vyskúšali simulátor jeho bývalého zamestnávateľa Ferrari.

„Bol to skvelý deň," povedal Kimi, ktorý prezradil, že Robin si naozaj užil skutočný pocit z rýchlosti, ktorý simulátor dáva, a určite je to dobrý tréning na ďalšiu sezónu. „Sám som si to vyskúšal a veľmi ma zaujala presnosť a cit. Stále som bol o niečo rýchlejší ako Robin, ale nie o veľa. Ten chlap je rýchly. Výzva sa už začala v rodine!“ vyhlásil hrdý otec.

Nie je to prvýkrát, čo malý Robin dokazuje, že má zmysel pre pretekanie, už roky súťaží na motokárach a jazdí aj motokros. V minulej sezóne súťažil vo švajčiarskej motokárovej súťaži Rotax Max Challenge a na šampionáte, ktorý sa skončil v novembri, skončil v kategórii MicroMax tretí. A rodičia sa s jeho úspechmi hrdo delia na sociálnych sieťach – chlapec, ktorý 27. januára oslávi deviate narodeniny, si dokonca vytvoril vlastný instagramový profil, ktorý má viac ako 44 000 sledovateľov.

Na archívnej snímke Michael Schumacher s manželkou Corinnou.
Senzačná správa obletela svet: Michael Schumacher sa má ukázať na verejnosti! Zobraziť článok

Mimochodom, Räikkönenovci berú Robinovu budúcnosť v motoristickom športe veľmi vážne, napríklad pred niekoľkými týždňami Gazzetta dello Sport oznámila, že sa rozhodli opustiť svoj švajčiarsky domov a presťahovať sa do talianskeho Como, aby pomohli nádejnému mladému mužovi v jeho kariére.

O tom, ako malý Robin pripomína svojho otca, predtým hovorila aj pilotova manželka a matka jeho troch detí Minttu. „Všade chce súťažiť. Je to kópia Kimiho,“ povedala hrdá mama, ktorá dodala: „Robin miluje svojho otca, vidí sa v ňom. Keď je Kimi doma, je stále s nami a prežívame každú chvíľu spolu. Je muž činu, ktorý trávi veľa času so svojou rodinou, pre svoje deti urobí čokoľvek.“

Lewis Hamilton je známy aj svojím vkusok pre módu.
Lewis Hamilton otvorene: Dôvod, pre ktorý stále pretekám! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});