Slovan opúšťa najväčšia hviezda: TOTO má byť náhrada!

Futbalový Slovan Bratislava stráca svoju najväčšiu hviezdu! Je na odchode do futbalovej exotiky a belasý klub už má za neho vyhliadnutú ...

Futbalový Slovan Bratislava stráca svoju najväčšiu hviezdu! Je na odchode do futbalovej exotiky a belasý klub už má za neho vyhliadnutú túto náhradu.

Fotogaléria

V drese Slovana Bratislava strieľal góly ako na bežiacom páse a klubu z Tehelného poľa pomohol k dosiahnutiu mnohých víťazstiev a úspechov. Útočník Aleksandar Čavrič už bol v minulosti blízko prestupu do Poľska či Ruska, no tentoraz je jeho odchod už pravdepodobne nezvratný. Pripustil to nedávno aj generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.

Podľa viacerých srbských médií mieri Čavrič do klubu z najvyššej japonskej súťaže a Slovan Bratislava by mal za jeho predaj inkasovať dva milióny eur. Čavrič je s deviatimi gólmi druhým najlepším kanonierom slovenskej ligy, len o jeden presný zásah na konte viac má banskobystrický Róbert Polievka. Práve o toho mal Slovan aj počas zimného prestupového obdobia záujem, no transfer sa napokon nepodaril.

Na snímke futbalisti Slovana Bratislava.
Slovan opúšťa veľká opora: Kto bude náhradou? Zobraziť článok

Viacero futbalových expertov avizuje, že náhradou za Čavriča má byť luxemburský útočník s portugalským pôvodom pôsobiaci v tureckom Sivasspore na hosťovaní z ukrajinského Dynama Kyjev Gerson Rodrigues. Médiá v Luxembursku píšu o problémoch Rodriguesa v tureckom tíme. Podľa oficiálneho webu Sivassporu je Rodrigues na tréningovom kempe národného tímu, ale žiadny neprebieha...

Turecký Ajansspor informoval o tom, že v klube Rodriguesa nastali nejakú vnútorné problémy a v dôsledku týchto konfliktov sa Sivasspor chce zbaviť trojice hráčov, vrátane Gelsona Rodriguesa. Tento hráč má problémovú povesť a strieda kluby ako na bežiacom páse, v minulosti hrával napríklad aj za holandský Telstar, moldavský Šeriff Tiraspoľ, japonský Jubilo Iwata či francúzsky Troyes.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});