Peťa Vlhová sa pripravuje na ostrý štart v Jasnej: PRVÉ FOTO z tréningu

 Petru Vlhovú čaká po rokoch 2016 a 2021 tretia účasť na podujatí Svetového pohára v Jasnej a rovnako ako pred tromi rokmi aj teraz vstupuje ...

Petru Vlhovú čaká po rokoch 2016 a 2021 tretia účasť na podujatí Svetového pohára v Jasnej a rovnako ako pred tromi rokmi aj teraz vstupuje do pretekov s tými najvyššími ambíciami.

Fotogaléria

Liptovská rodáčka je v Jasnej doma. Svah dokonale pozná, má na ňom najazdené kilometre: "Trénovala som v Jasnej aj pred slalomom vo Flachau. Svah veľmi dobre poznám, vlastne už od detstva, najazdila som tu x kilometrov. Ale je dobré si ho vyskúšať pred pretekmi. Samozrejme, je to určitá výhoda. Mám dostatok skúseností. Trať bude náročná, obrák tu je celkom dlhý, špeciálne prechod od Priehyby dole, zákruta a posledná časť budú veľmi náročné. Verím, že podmienky sa do víkendu zlepšia, pretože teraz prší."

Keď vyzlečú lyžiarske hviezdy kombinézu, mužom sa dvíha tlak.
Svetové hviezdy lyžovania mieria do Jasnej: Keď zhodia kombinézy, mužom sa dvíha tlak Zobraziť článok

Pre dážď nemohla Vlhová vo štvrtok ani trénovať na svahu, takže zostala na izbe, absolvovala len ľahší tréning a regenerovala: "Verím, že počasie sa v piatok umúdri a dáme už tréning na kopci." A veru sa počasie aj umúdrilo, Peťa v piatok trénovala na svahu. 

Petra Vlhová ďakuje fanúšikom
Jasná sa stala baštou pre Shiffrinovú: Dôležitý odkaz Vlhovej! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk