Rekordný prestup sa blíži: O slovenského reprezentanta sa bijú dvaja giganti!

Zaváňa to rekordným prestupom slovenského futbalistu v histórii! O reprezentačného obrancu Dávida Hancka (26) sa bijú dva európske veľkokluby. ...

Zaváňa to rekordným prestupom slovenského futbalistu v histórii! O reprezentačného obrancu Dávida Hancka (26) sa bijú dva európske veľkokluby. V hre je dych vyrážajúca prestupová čiastka!

Fotogaléria

Blíži sa rekordný prestup slovenského futbalistu! Obranca Dávid Hancko síce v zime pravdepodobne ešte zostane v drese Feyenoordu Rotterdam, aby pomohol v boji o Ligu majstrov, ale v lete už odíde do veľkoklubu. Naznačil to jeho agent Branislav Jašurek v rozhovore pre TN.cz. Bude to prestupová bomba, o Hancka sa zaujímajú giganti FC Liverpool a PSG, kde by sa stal spoluhráčom krajana Milana Škriniara.

Žilinčania si špeciálne fotenie užili.
Dámy, pozor! Žilinskí futbalisti ukázali viac ako inokedy, pózovali polonahí Zobraziť článok

"Ako agentúra sme v kontakte nielen s týmito dvoma klubmi, ale aj s ďalšími, ktoré zisťujú, aká je Dávidova situácia. Ja odhadujem, že na 80-90 % Dávid zostane v Rotterdame, pretože Feyenoord bojuje o Ligu majstrov a ľudia v klube vedia, že Dávida Hancka predajú aj v lete a možno lepšie ako teraz," objasnil Jašurek situáciu okolo slovenského reprezentačného beka.

O záujme PSG a Liverpoolu písal aj renomovaný taliansky novinár a prestupový expert Nicolo Schira na sociálnej sieti X. Tiež tvrdí, že Feyenoord si ho v januári nechá a rokovania o prestupe rozbehne v lete. Holandský klub požaduje za Hancka 45 miliónov eur a v tomto prípade by išlo o nový prestupový rekord slovenského futbalu!

 

5 najdrahších prestupov slovenských futbalistov

1. Milan Škriniar (Sampdoria - Inter, 2017): 34 miliónov eur

2. Vratislav Greško (Inter - Parma, 2002): 21,5 miliónov eur

3. Marek Hamšík (Neapol - Dalian, 2019): 20 miliónov eur

4. Stanislav Lobotka (Celta Vigo - Neapol, 2020): 20 miliónov eur

5. Denis Vavro (FC Kodaň - Lazio, 2019): 10,5 miliónov eur

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});