Žiari nielen hokejovo, ale aj ľudsky: Aha, ako Slafkovský rozjasal malého slovenského fanúšika!

Je to frajer a nielen hokejovo, ale aj ľudsky! Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský (19) ukázal dobré srdce a krásnym gestom ...
  • Zdroj: TASR/AP

Je to frajer a nielen hokejovo, ale aj ľudsky! Slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský (19) ukázal dobré srdce a krásnym gestom rozjasal malého fanúšika v slovenskom drese.

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (19) zažíva skvelé obdobie! Výborne zapadol do elitného útoku Montrealu k Nickovi Suzukimu a Coleovi Caufieldovi. Bol to práve Slafkovský, kto otváral skóre duelu na ľade New Jersey s jeho kamarátom Šimonom Nemcom (19) v zostave. Pre jednotku draft 2022 to bol druhý zápas po sebe s gólom na konte. V posledných 15 zápasoch zaznamenal štyri presné zásahy a 10 bodov.

Nemec (vľavo) a Slafkovský boli spolu pred zápasom aj na večeri.
Nemec pozval Slafkovského pred zápasom na večeru: Dal si zvláštne menu Zobraziť článok

Jeho zápas proti kamarátovi z detstva Nemcovi bol určite špeciálny a špeciálny zážitok pripravil Slafkovský aj pre malého fanúšika v slovenskom drese. Pred zápasom mu prehodil svoju hokejku cez plexisklo a rozžiaril tak jeho tvár! Krásne gesto od Juraja, ktoré potvrdzuje, že je nielen výborný hráč, ale aj skvelý človek.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});