Nemec pozval Slafkovského pred zápasom na večeru: Dal si zvláštne menu

Najskôr spolu večerali a potom boli súpermi na ľade. Reč je o veľkých kamarátoch a dvoch najvyššie draftovaných hráčov do NHL v roku ...
  • Zdroj: SOŠV/JOKO

Najskôr spolu večerali a potom boli súpermi na ľade. Reč je o veľkých kamarátoch a dvoch najvyššie draftovaných hráčov do NHL v roku 2022 – Jurajovi Slafkovskom (19) a Šimonovi Nemcovi (19), ktorí si v zámorí premiérovo proti sebe zmerali sily.

FOTOGALÉRIA: Slafkovský verzus Nemec

Víťazne zo súboja New Jersey – Montreal (2:3) vyšiel útočník kanadského klubu Slafkovský, ktorý strelil úvodný gól, pri ktorom ho paradoxne neubránil Nemec.

Veľkí priatelia a bronzoví olympijskí medailisti z Pekingu 2022 si v utorok zašli v New Yorku na večeru a o deň neskôr už boli súpermi na ľade. „Moje pocity po tomto zápase, ktorý bol špeciálny aj pre súboj so Šimonom, sú skvelé. Vylepšila mi ich aj naša výhra. Teraz sa so Šimonom ešte stretneme, trocha sa porozprávame a budem ho môcť aj podpichnúť,“ povedal v šatni Canadiens pre olympic.sk Juraj Slafkovský, ktorý strelil prvý gól svojho tímu, keď ho neubránil práve kamarát Nemec.

„Z nášho prvého vzájomného súboja mám výborné pocity. Škoda len, že zápas nedopadol v prospech nášho tímu. Verím, že proti sebe odohráme ešte veľa zápasov,“ pridal postreh Šimon Nemec, ktorý si v stretnutí pripísal asistenciu.

Obaja slovenskí reprezentanti sa pred zápasom stretli na večeri a dobre sa porozprávali. „Dal som si fajnovú cibuľovú polievku i kalamáre. Veľa sme sa rozprávali. Obaja sme šťastní, že hráme v NHL. Tieto stretnutia sú pre nás špeciálnejšie, keďže sme spolu vyrastali od našich deviatich rokov a dnes máme možnosť hrať proti sebe v NHL,“ vrátil sa k večeri Juraj. „Rád som sa s Jurajom stretol. Dlhšie sme sa nevideli, mali sme si čo povedať. Bol to príjemný čas,“ uzavrel Šimon.

Šéf SZĽH Miroslav Šatan (vpravo) vrátil exšéfovi Dukly Milošovi Radosovi úder.
Radosa opäť naložil Šatanovi: Nechutný útok na jeho vzdelanie Zobraziť článok

Juraj Slafkovský sa teší so spoluhráčmi.
Výnimočný súboj Slovákov: Slafkovský skóroval, bodoval aj Nemec Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});