Radosa opäť naložil Šatanovi: Nechutný útok na jeho vzdelanie

Teraz už bývalý šéf hokejového klubu Dukla Trenčín Miloš Radosa zareagoval na Miroslava Šatana a Antona Siekela, ktorí mu nedávno adresovali ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, anc

Teraz už bývalý šéf hokejového klubu Dukla Trenčín Miloš Radosa zareagoval na Miroslava Šatana a Antona Siekela, ktorí mu nedávno adresovali niekoľko slov.

FOTOGALÉRIA: Miloš Radosa

"V prvom rade plne chápem nervozitu a tlak, ktorý je vyvíjaný na týchto pánov v súvislosti s ruskou agresiou na Ukrajine, ale zodpovedne musím vyhlásiť, že túto situáciu si spôsobili sami ich naivným mlčaním ku kritickým témam štartu hráčov z KHL v reprezentácii SR resp. štartu ruských športovcov na OH 2024," vyjadril sa Radosa na sociálnej sieti X.

(ilustračné foto)
Zámorie smúti: Šokujúca smrť v basketbalovej NBA Zobraziť článok

"A teraz postupne k jednotlivým invektívam, ktoré zazneli v tom článku: K téme „supermanažéra“, pán Šatan, chápem Vaše komplexy vyplývajúce z manažérskej nezrelosti a neskúsenosti, ktorá sa žiaľ prenáša do celého hokejového prostredia, o čom je presvedčených aj dosť ľudí z Vášho širšieho okolia.

Ak sa nemýlim, Vaše vzdelávanie skončilo ukončením Gymnázia v Trenčíne. V mojom prípade to bolo o stupeň vyššie, ukončil som VŠE odbor zahraničný obchod, v ktorom som sa defacto pohyboval v top manažérskej pozícii takmer 25 rokov," pokračoval Radosa.

"Kým som ja obchodoval po celom svete, vrátane Ruskej federácie, vy ste v tom čase čítal knihy a hrával počítačové hry v rámci presunov k zápasom NHL.

Na snímke hokejisti Juraj Slafkovský (vpravo) a Šimon Nemec.
Slafkovský a Nemec prvýkrát proti sebe: Šimona zrolujem, tvrdí Juraj! Zobraziť článok

Že som bol prínosom pre Duklu Trenčín akurát v zháňaní hokejok pre jeho múzeum. Tu Vás musím poopraviť. Prvé a jediné múzeum hokeja na Slovensku som si vybudoval výhradne z vlastných prostriedkov, vďaka spolupráci s Mestom Trenčín, ktoré mi poskytlo priestory na ZŠ a som na toto múzeum hrdý," pochválil sa bývalý šéf Dukly Trenčín.

Od roku 2018 dávam možnosť bezplatne ho navštíviť viac ako 10000 návštevníkom ročne. Z vlastných zdrojov som Dukle Trenčín za viac ako 20 rokov poskytol značné finančné prostriedky, vrátane zabezpečenia sponzorov pre klub. Pán Šatan, koľko peňazí ste venovali slovenskému hokeju z Vašich vlastných zdrojov?"

Na snímke futbalisti Slovana Bratislava.
Slovan opúšťa veľká opora: Kto bude náhradou? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});