Hokejový útočník zažíva bláznivú sezónu v kariére: Koho je Mikúš vlastne hráčom?!

Už ani poriadne nevie, do ktorej kabíny si má sadnúť! Reč je o hokejovom útočníkovi Jurajovi Mikúšovi (36), ktorý odštartoval sezónu ...

Už ani poriadne nevie, do ktorej kabíny si má sadnúť! Reč je o hokejovom útočníkovi Jurajovi Mikúšovi (36), ktorý odštartoval sezónu v Nových Zámkoch, vkoncom októbra však odišiel na mesačné hosťovanie do Trenčína, ale následne sa zase vrátil do Zámkov.

Fotogaléria

Pred pár dňami sa opäť sťahoval pod hrad Matúša Čáka, ale už natrvalo do konca ročníka. Denníku Nový Čas prezradil, že taký blázinec vo svojej kariére ešte nezažil...

Vicemajster sveta z roku 2012 Juraj Mikúš sľúbil v lete vedeniu Nových Zámkov, že túto sezónu odohrá za ich tím, ale napriek tomu sa necítil v klube ideálne. „Už od úvodu ročníka som mal pocit, že som v mužstve navyše. Následne mi vedenie koncom októbra oznámilo, že by bolo pre obe strany prospešné, keby som išiel na mesačné hosťovanie. Vybavili mi Trenčín a myslím si, že zmena mi prospela,“ hovorí na úvod pre náš denník Mikúš.

„V Dukle chceli, aby som u nich zotrval, ale nechal som to na oboch kluboch, nech sa dohodnú. Napokon si ma Zámky vyžiadali naspäť, keďže mali sériu viacerých prehier. Chceli, že ako skúsený hráč, mám spraviť kabínu a nakopnúť to. Aj sa zopár stretnutí vyhralo, ale po Vianociach prišli dve prehry paradoxne s Trenčínom. Majiteľ následne doniesol nového trénera a bolo mi povedané, že si mám hľadať iný klub. Ozval sa mi Trenčín, oni aj ja sme vedeli do čoho ideme, tak sme sa dohodli do konca sezóny. Ide už o trvalý prestup,“ doplnil s úsmevom Juraj, ktorý nemenil počas sezóny iba dresy klubov, ale aj kľúče od bytov.

„Bol to riadny kolotoč. V Zámkoch som bol najskôr na byte, ale potom na penzióne. A v Trenčíne som zase býval na hoteli. Teraz už mám pár dní od klubu byt,“ dodal odchovanec skalického hokeja.

Takto pendloval v tejto sezóne

Nové Zámky

od 1. kola do 12. kola

Trenčín

od 13. kola do 22. kola

Nové Zámky

od 23. kola do 31.kola

Trenčín

od 34. kola - ?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk