Príprava na novú sezónu je v plnom prúde: Peter Sagan si užíva Afriku!

Prípravy na novú cyklistickú sezónu sú v plnom prúde a slovenský šampión Peter Sagan (33) nám prináša pohľad do svojho tréningového raja.
  • Zdroj: fb/PetoSagan

Prípravy na novú cyklistickú sezónu sú v plnom prúde a slovenský šampión Peter Sagan (33) nám prináša pohľad do svojho tréningového raja.

FOTOGALÉRIA: Peťo Sagan

Tentokrát jeho kroky zaviedli do nádhernej Južnej Afriky, kde si užíva slnko, prírodné krásy a adrenalín z horského bicyklovania.

Sagan, známy svojou neohrozenosťou na trati, sa rozhodol, že tento rok nechá bokom asfaltové cesty a vydá sa do sveta horských bicyklov. Jeho cieľ? Kvalifikovať sa na Olympijské hry v Paríži, kde by chcel pretekať práve v tejto extrémnej kategórii.

2022: Takto vyzeral Svrček v minulosti.
Prekvapivá zmena imidžu mladého cyklistu: Svrček zapustil vlasy na Sagana Zobraziť článok

Sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France preto neváhal a vycestoval brodiť sa divočinou v Južnej Afrike. Jeho odhodlanie a vôľa zdolávať náročné terény sú pre fanúšikov prísľubom, že Sagan spraví všetko preto, aby sa na prestížny športový sviatok vo Francúzsku naozaj prebojoval.

Na snímke slovenský cyklista Martin Svrček.
Dominancia Petra Sagana sa končí! Zlatý pedál má nového víťaza Zobraziť článok

Aj keď je teraz v exotickom prostredí, Peter nezabúda na svoje korene a teší sa na to, že bude môcť potenciálne opäť reprezentovať svoju rodnú krajinu na svetovej scéne. Olympijské hry v Paríži sú síce ešte vzdialené, no Sagan nám už teraz ponúka dávku vzrušenia a očakávania.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});