Krásny odkaz fanúšikov pre Vlhovú: Na tomto transparente ju videli TAKTO

Na víkendové preteky doma sa naladili dobre. Hoci slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) v nočnom slalome v rakúskom Flachau nezvíťazila ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Na víkendové preteky doma sa naladili dobre. Hoci slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) v nočnom slalome v rakúskom Flachau nezvíťazila a s druhým miestom nebola príliš pokojná, teraz sa už naplno sústredí na Jasnú, kde ju čakajú cez víkend ďalšie dve podujatia Svetového pohára.

FOTOGALÉRIA: Peťa Vlhová

"Pri tej zlomenej bránke som mala veľké šťastie, že mi nepadla pod lyžu, lebo by som asi vypadla. Bol to boj, napokon je z toho druhé miesto. Som trochu nahnevaná, každá chce zvíťaziť, ale taký je šport," uviedla Vlhová.

O veľkom šťastí hovorila slovenská lyžiarka Petra Vlhová po dojazde utorňajšieho nočného slalomu Svetového pohára v rakúskom stredisku Flachau. Pri prejazde jednej z brán ju zlomila a mala šťastie, že jej nepadla pod lyžu. V opačnom prípade by preteky podľa vlastných slov nedokončila.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (vľavo) a jej tréner Mauro Pini.
TOTO Vlhovú poriadne vykoľajilo: Mala som obrovské šťastie! Zobraziť článok

V rakúskom stredisku panovala tradične výborná atmosféra a opäť mali prevahu slovenskí fanúšikovia. Do Rakúska ich prišlo podporiť Peťu veľké množstvo. V hľadisku sa objavil aj jeden z transparentov, kde slovenskí priaznivci vidia Petru ako súcu devu na výdaj. 

Petra Vlhová a Zuzana Čaputová
Petra Vlhová ako ju nepoznáte: Pozrite sa, ako prišla k Čaputovej! A to nie je všetko... Zobraziť článok

V Jasnej to bude pre Vlhovú ešte príjemnejšie. Pretekov v domácom prostredí sa nevie dočkať: "Ja si ani neviem predstaviť, čo tam bude. Ale samozrejme sa teším, bude to skvelé a bude tam veľa ľudí. Veľmi sa teším a v prvom rade sa budem snažiť lyžovať čo najlepšie a čo najrýchlejšie."

Fotografie z Flachau nájdete v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});