Zmení pôsobisko? Slovenského obrancu chcú viaceré európske veľkokluby!

Enormný záujem o Dávida Hancka (26)! Slovenský reprezentačný futbalista má byť v hľadáčikov gigantov ako Paris Saint-Germain či Liverpool. ...
  • Zdroj: Northfoto

Enormný záujem o Dávida Hancka (26)! Slovenský reprezentačný futbalista má byť v hľadáčikov gigantov ako Paris Saint-Germain či Liverpool. Pozornosť týchto veľkoklubov potvrdil aj agent rodáka z Prievidze.

FOTOGALÉRIA: Slovenského obrancu chcú viaceré európske veľkokluby!

„Ako agentúra sme v kontakte nielen s týmito dovmi klubmi, ale taktiež s ďalšími, ktoré zisťujú, aká je Dávidova situácie. Odhadujem ale, že na 80–90 % Dávid zostane v Rotterdame, pretože Feyenoord bojuje o Champions League a ľudia vo Feyenoorde vedia, že Dávida Hancka predajú aj v lete a možno ešte za lepšiu cenu ako teraz," povedal pre český portál TN.cz Branislav Jašurek z agentúry FairSport International, ktorá slovenského obrancu zastupuje. 

Dávid Hancko oblieka dres Feyenoordu Rotterdam od leta 2022 a patrí medzi najväčšie hviezdy tímu. Niet sa tak čo čudovať, že o neho majú záujem európske veľkokluby. Podľa renomovaného novinára Nicolòa Schira si holandský celok cení nášho reprezentanta na 45 miliónov eur a navyše uprednostňuje prestup v lete. 

„Musel by to byť práve jeden z veľkoklubov. Určite nepôjde z Feyenoordu Rotterdam, ktorý bude hrať Ligu majstrov, do klubu, ktorý bude hrať v dolnej polovici Premier League," objasnil Hanckovu aktuálnu situáciu jeho agent. 

Hancko ako náhrada za Škriniara? PSG chce slovenského obrancu: Čo na to Feyenoord? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});