Kmotrík prezradil detaily! Ako dopadli rokovania o prestupe útočníka Róberta Polievku?

Koniec jednej veľkej ságy! Útočník Róbert Polievka (27) bol dlho spájaný s možným prestupom do ŠK Slovana Bratislava, no napokon k žiadnej ...
  • Zdroj: TASR

Koniec jednej veľkej ságy! Útočník Róbert Polievka (27) bol dlho spájaný s možným prestupom do ŠK Slovana Bratislava, no napokon k žiadnej dohode nedošlo a naďalej ostáva súčasťou Banskej Bystrice. Prečo to stroskotalo?

FOTOGALÉRIA: Ivan Kmotrík ml.

Polievka teda definitívne v zimnom prestupovom období neposilní "belasých". Informáciu potvrdil na svojom Instagrame generálny riaditeľ celku z hlavného mesta Ivan Kmotrík ml., ktorý taktiež fanúšikom vysvetlil celú situáciu.

„V decembri sme sa stretli so zástupcom Banskej Bystrice. Bavili sme sa o potenciálnom hosťovaní s opciou na trvalý prestup. Robo Polievka mal enormný záujem a veľmi túžil obliekať dres Slovana Bratislava. V klube sme si zvážili všetky alternatívy. Nakoniec sme pristúpili k tomu, že táto alternatíva (hosťovanie s opciou) by bola dobrá. Z našej strany nebol záujem o okamžitý prestup,“ prezradil detaily Kmotrík.

„Bohužiaľ, keď sme sa k tejto téme vrátili a absolvovali stretnutie so zástupcami Banskej Bystrice a hráčskym agentom, ktorý v tomto prípade zastupoval klub, Banská Bystrica zmenila názor a táto alternatíva už z ich strany nebola akceptovateľná. Prišli s možnosťou trvalého prestupu, s ktorou sme my nesúhlasili. Preto je táto sága momentálne ukončená a s Banskou Bystricou už nerokujeme,“ objasnil dôvod neúspešného jednania.

Futbalisti Slovana počas zimnej prípravy
Futbalový Slovan hlási novú posilu: Podpísal svojho odchovanca Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});