Chára búra všetky limity, súperi nechápu: TOTO je šialené!

Skôr hračka prírody či stroj ako človek! Zdeno Chára (46) predvádza neskutočné veci aj po skončení svojej fenomenálnej kariéry v NHL. ...

Skôr hračka prírody či stroj ako človek! Zdeno Chára (46) predvádza neskutočné veci aj po skončení svojej fenomenálnej kariéry v NHL. Jeho súperi nechápu: Toto je šialené!

Fotogaléria

Vyhral Stanley Cup, získal Norris Trophy pre najlepšieho obrancu, drží rekord v najtvrdšej strele a tiež v počte odohratých zápasov medzi obrancami v histórii NHL. Zdeno Chára (46) ale posúva limity aj po hviezdnej kariére v NHL! Dal sa na vytrvalostné behy a rovnako ako v hokeji, aj tu sa neustále snaží zlepšovať a posúvať svoju latku čoraz vyššie.

Kto niečo také zistil musí byť fanatik do športových štatistík!
Hviezdny basketbalista LeBron James: TAKTO šokoval ďalšieho fanúšika Zobraziť článok

Dôkazom bol víkendový maratón v Houstone, časom 3:10:24 si vytvoril svoj nový osobný rekord. Obdivuhodné je, ako sa v krátkom čase dokáže zlepšovať, veď maratónsku premiéru absolvoval len vlani v apríli a v Bostone zabehol trať za 3:38:23. Svoj čas dokázal zlepšiť o takmer 30 minút!

V úžase nechával svojich súperov na klziskách NHL, ale najnovšie aj na bežeckých tratiach. "Čas 3:10 je na chlapa s jeho výškou pôsobivý. Bol som na pretekoch a zazrel som ho okolo 22. míle. Vedel som, že je vysoký, ale vidieť ho naživo bolo šialené. Ak by existovala kategória, ktorá zohľadňuje hmotnosť, tak by ju vyhral," písal s obdivom jeden z jeho súperov na maratóne v Houstone po pretekoch na webe letsrun.com. Zdeno Chára obsadil vo vekovej kategórii 45-49 rokov pekné 42. miesto spomedzi 525 účastníkov a v celkovom poradí skončil 831. spomedzi 7000 účastníkov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk