Šatan utiekol pred novinárom: Podráždený odkaz šéfa zväzu!

Bývalý slovenský hokejista a momentálne prezident zväzu Miroslav Šatan sa rozhodol zobrať nohy na plecia a odmietol odpovedať na otázku ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, Reprofoto/TV Markíza

Bývalý slovenský hokejista a momentálne prezident zväzu Miroslav Šatan sa rozhodol zobrať nohy na plecia a odmietol odpovedať na otázku reportérovi TV Markíza. Chvíľku ho prenasledoval a potom prišla podráždená odpoveď.

FOTOGALÉRIA: Miroslav Šatan

Miloš Radosa, bývalý šéf Dukly Trenčín, sa pred pár dňa kriticky vyjadril ku zväzovým funkcionárom. Radosovi sa nepáči, že jeho čelných predstaviteľov na čele s prezidentom Miroslavom Šatanom bolo vidieť v spoločnosti politikov, ktorí prejavujú náklonnosť k Rusku.

„Nerozumiem, že jeho syn má ísť teraz na univerzitu do Ameriky, hrával tam, de facto celý svoj majetok zarobil v Amerike a svojím spôsobom potichu podporuje tú opačnú stranu,“ povedal Radosa o Šatanovi, ktorý podľa zámorských zdrojov zarobil v NHL takmer 28 miliónov eur.

V ruskej KHL pôsobí osem slovenských hokejistov. Posledné dva svetové šampionáty boli pre ruskú agresiu na Ukrajine bez hokejistov z tejto súťaže. Zákaz hrať na turnaji majú aj reprezentácie Ruska a Bieloruska.

Majstrovstvá sveta v Česku sa pomaly blížia a tak sú fanúšikovia zvedaví, či dá zväz zelenú hokejistom pôsobiacim v ruskej lige.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk